Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
NAJDENEC
Prispevkov: 206
Pridružen: 12 Jul 2005, 02:13

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a NAJDENEC » 14 Jul 2006, 01:23

lepo povedano, razen tega da delaš po cele dneve

Jaz sem istega mnenja da uvrščam konopljo pod skupino zdravil in jo tudi temu primerno uživam, če je pa namen uživanje konoplje-drogiranje, potem je bistvo zgrešeno. Vse kar je preveč škoduje, še tisto kar je zdravo.

To da vsak narkoman začne s travo so buče, narkoman začne s svojim razmišljanjem in iskanjem odgovorov na napačnem mestu, tu je začetek narkomanije in ne pri konoplji. Konoplja je samo slab izgovor ker je na začetni listi "drog" in na žalost mora biti odgovorna za tiste, ki ne znajo biti odgovorni v življenju.

To da se je pa fantu skeglalo samo zaradi uživanja konoplje je spet medijska špekulacija, ki rada pritegne pozornost z dodanim absurdom in strahom.

Vsaka stvar je črno- bela in ne samo črna

LP

sleak
Prispevkov: 882
Pridružen: 03 Apr 2005, 12:16

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a sleak » 14 Jul 2006, 17:24

Sm prebral zadnje dva posta in dobr razmišljata, bi mogl bit več takih, da bi se pršlo vsaj stopničko višje k legalizaciji.
Ljudje, ki pišejo take članke nimajo pojma o konoplji,nikoli ne bodo vedeli kaj to je, je najbrž nikoli niso kadili ali celo videli. Posledično s tem pa zavajajo folk, ki je glede trave neopredeljen, oz. tiste, ki imajo že tako slabo mišljenje o travi.

p.s. jz jo tud uvrščam pod zdravila
Growing is legal. Don´t believe the cops...

INKVIZITORKA
Prispevkov: 670
Pridružen: 16 Jun 2005, 08:27

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a INKVIZITORKA » 15 Jul 2006, 13:11

En joint na dan odžene zdravnika stran
Sam to državi nekak ne ustreza

NAJDENEC
Prispevkov: 206
Pridružen: 12 Jul 2005, 02:13

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a NAJDENEC » 15 Jul 2006, 14:33

moj point tega posta je sledeč da je zmeraj manj dostopa do tradiconalne konoplje (domače), kolikor opažam se večina zadovolji s skunkom, ta pa po mojem malo preveč pere glavo.In dvomim da obstaja zanj pravilna uporaba ampak to je samo moje osebno mnenje.

Vrste postajajo zmeraj bolj nabite z THC-jem in zmeraj bolj ustrezajo dilerjem, coffeshopom ki bi radi dobiček.

Je velika razlika če skadiš špinel domačega ali skunka. Enkrat sem povabil prijatelja na svoje domače zelišče v pravem pomenu besede, ko sva skadila je tip začel jamrat da ga je bolj malo zveknilo, presenečeno ga pogledam ter vprašam kaj on kadi da ga zvekne in odgovor je bil sledeč: "Jah skuno, ki pa čem?"

Skunk zame ni konoplja, če pa je ta fant v članku skadil toliko kolikor je napisano na dan skunka in še po možnosti kako indiko potem se ni za čuditi.

Ajde ne rečem Dr., znanstveniki so gospodje kar se tiče znanja, samo ne vem zakaj večina vse meče v isti koš. Je več vrst canabisa in vsaka vrsta ima svoje učinke to bi mogli vedeti. To je isto kot bi znanstvenik govoril o prekomernem jemanju tablet, ki povzročijo možne posledice zdravja, vrste pa ne omenja. Nič določenega samo košček informacije, ki ljudi zanima samo slabo, tragično, preverzno, šokantno ala slovenske novice.

Popolnoma se pa strinjam da je veliko takih, ki si ne zaslužijo kaditi konoplje, ker je ne znajo pravilno uporabljati. Ali pa njihov pomen uživanja rastline tiči nekje drugje.

zarni
Prispevkov: 285
Pridružen: 14 Apr 2005, 13:14

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a zarni » 17 Jul 2006, 01:40

Quote:

Skunk zame ni konoplja ...
Heheh sm se nasmejal malce... heheh...

Jaz sm drugač ugotovu zakaj pravijo ljudem da so shizofreni. To je finta. V resnici nis shozofren temveč prebujen, svet dojemaš iz več perspektiv, ne samo iz svoje.
White Lemons Super Hazed Widow

sleak
Prispevkov: 882
Pridružen: 03 Apr 2005, 12:16

Re: Vpliv marihuane na razvoj psihičnih bolezni

OdgovorNapisal/-a sleak » 17 Jul 2006, 19:07

Quote:

rasta_sleak: povej mi koliko znanstvenih raziskav na vpliv zdravja si pa TI naredil, da TOLIKO VEČ veš o travi kot nekdo, ki ga sploh ne poznaš in govoriš o njem, da ne pozna trave!? ti ljudje imajo naziv Dr. in so znanstveniki, ti pa skadiš par jolyev na teden, pa si večji poznavalec kot oni? zelo realno..

mah, najbrž si me narobe razumu
ljudje, ki kadijo pač drugače gledajo na konopljo kot tisti ki jo ne

ayd lp
Growing is legal. Don´t believe the cops...


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.