Evo, to je tipičen primer, kako različni smo glede dovzetnosti za odvisnost ... JP s tem nima problemov, ima železno voljo, razčiščene stvari in lahko mu rečem le svaka čast! Psiho imaš pošlihtano v nulo.
Rasta je že malo bolj labilen ... Sicer ima močno željo po pavzi, vendar ga že prvi dan jebe želja po jointu. Zaveda se tudi, da lahko pride hitro do "relapsa", da ga herb premami in poseže po njej.
Nekateri pa smo takšni, da nas oblije švic, če že pomislimo na to, da bi nehali kadit. Jaz lahko za sebe rečem, da če se odločim, da bom recimo naslednji dan nehal kadit, se zbudim naslednji dan povsem brez energije, apatičen, žalosten in ponavadi že med dnevom skadim par gramov. Če pa je pač normalen dan in vem, da si lahko skadim joint kdaj hočem, lahko vztrajam tudi cel dan brez problema, še boljše se počutim. Jbg, tako me ma psiha pod kontrolo.

Najboljše mi bo potem, ko bom enkrat nehal in se bom smejal samemu sebi, kako sem lahko bil tak idiot, da se sploh pripravit nisem mogel do tega, ker roko na srce, detox marihuane je drek na palci proti ostalim substancam.