Kot vaste, ali tudi če ne vaste, sem redni ritualni večerni kadilec konoplje!
V petek sm se, kar tako za foro odločil, da po dolgoletnem vsakodnevnem kajenju, preneham za en teden, brez enga samga razloga, ampak res čist brez razloga(nobena stave ni blo, tut zadet nism bil pri tej ideji oziroma odločitvi, sploh pa daleč od tega, da bi se mi pohanje zamerlo, tut toleranca nimam, pa tut zdravje je super, sploh mi pa noben ne teži da neham)!
V predalu imam na zalogi še približno: 1g haša, 4g treh različnih vrst skunka, 1g res hude trave in 2g malo slabše travke(vedno sm si delov zalogo, ker obožujem raznolikost, ala domači mini coffeshop
).Kljub temu, po teh prvih štirih dneh, nimam čisto nobene krize, odtegnitvenega simptoma ali kakršnekoli želje po kajenju travce, ok prvi dan sm šu mal kasnej spat kot ponavadi, sam kva k mi je to še celo ustrezal!
Za to krajšo pavzo res, ampak res nimam čisto nobenega tehtnega razloga, zdravje mi štima(v bistvu je s travo še boljše(glavobol, zobobol, bronhitis itd....), učasih uporabljam vaparizator, ali pa kr skdim eno čisto), toleranco mam čist na nuli(že po treh dimih, stvar kr fest čutim, pa še vedno nisem sposoben skaditi 0,5g čistaka v enem šusu, učasih ga skadim v dveh delih, večinoma pa kar v treh, čene je preveč zame), predvsem pa noro obožujem občutek, ki mi ga ganja nudi!
Poleg tega pa še nič ne delam, skos sm frej in po večini sam, tko da mi je, že tako al pa tako občasno dolgcajt, s travo ali brez!
Razlog za pavzo: Kot sm že rekel ga nimam, niti najmanšega! In ravno na ta način, da nimam razloga za pavzo, bi rad videl oziroma poizkusil, kolikšna je moja stopnja odvisnosti od trave, ki jo imam tik pred nosom, in se je ne dotaknem kljub temu, da mi je občasno tut ful dolgcajt in da nimam nč za delat, oziroma sm popolnoma frej. Sploh pa kot pravim(se prov že ponavljam kot lajna), kljub temu, da nimam nikakršnega razloga, da nebi kadil!
Nekateri se pa še za en sam dan, čokoladi ne morejo odpovedat, če jo majo pred nosom, kljub temu, da se zavedajo da so predebeli. Pa še za povrh vsega, se bliža poletje oziroma morje in bodo zaradi tega zgledali, kot prašiči na plaži
!Komentarji so zaželjeni!
LP

počutm v primerjavi z frendi!