a je res ganja lahko nevarna?
-
Stari uporabnik #729
Re: a je res ganja lahko nevarna?
se je ze zgodilo da smo mal prevec skadil pa so nekateri mal zaspal... V spaniji smo si narolal 40cm, pa nas je 6 kadil (4 redno; 2 nova)...- In unga tanovga je cist zvil... So ga kr neki brezveze tusiral pod mrzlo vodo (2h) tak da je pol vrocino dubu pa bil full bolan... Jst sm pa sam eno kitico odpanču, 15 min... pol pa normalno naprej... to je vse ganja... Če ni zate je ne kadit...čemu bi se človk silu brezveze...
-
Stari uporabnik #341
jst sm do zdej sam dvakrat bruhu zarad kaknih overdos, enkat k sm prevc pil, ankat pa k sm kadil travo, pa me je tok nabediral, da sm mel kr ene flese, pol me je pa sam obrnil, pa sm kolegu pobruhal pol fleta, predn sm do skreta prsu!cist sm zamoru nov let, ampak jebat ga!amapk tist je pa blo bad ja, ke me je tok flesiral, da mi nc ni blo jasn!!!no ja!
-
Stari uporabnik #632
quote:Originally posted by Kratek:...in poleg bušk pri padcu ni bilo nič hudega.lpk zdaj pa zamisli da pade na obraz lp,shadyTake it EZ
-
Stari uporabnik #400
Uh... enkrat sem se ga prevec nakadu, pa sem se mogu mal na zrak kulirat (bla je zima....brrrrrrr). Pa kr naenkrat slism eno piskanje, prisluhe mel, pikce pred ocmi.... Pol pa sam pa je blo bols.Sem pa enkrat tud cist skup padu (spil eno pivo in skadil 2 zbeja skupi s kolegom). Ampak sam za par sekund. Pol sem se zbudu, 5 miin se kuliru, pa je blo vse vredu.Hmmmmm.... Po moje na to vpliva vec dejavnikov. Trenutni pritisk, vrsta ganje, zauzita hrana in pijaca, trenutno pocutje...... Al pa sam pretiravanje
-
Stari uporabnik #805
js sm sam enkrat brouhov po travi (brez alkota)... res prevec zadet pa se jedu sm en kruh al kaj...drgac pa sm enkrat zjutrej, k sm su na fax spusiv en joint od Kina Vic do faxa FRI.. in pol k notr pridem na toplo me je cist zabediralu, nc nism vedu, sam usedu sm se na tla, pol komej prsu u klas pa zaspav u zadnji klopi za eno uro... sosolc je pol reku, da me je celo nekej sprasvov, sam sm biv sam zelen cist u faco, pa nc nism reku peace & respectz
-
Gost
overdoze ni...oziroma je po raziskavah tok v oblakih, da bi te prej pobral zarad CO2, ker itq ne mors zauzit take kolicine konopljinih derivatov. Lp Nejc
-
Stari uporabnik #816
Ja jest nism u bistvu nikol dol padu...itak se ti pol po ene par 5, 6 jointih vse tolk zgliha ( vsaj pr men ) da lahka pusim v nedogled pa bom se vedno isto mrtu kukr 3 zinte nazaj....sam pomoje pa folk dol pada ker premal kisika pride u mozgane al pa kej podobnga.
-
Stari uporabnik #499
quote:Originally posted by hudycz:overdoze ni...oziroma je po raziskavah tok v oblakih, da bi te prej pobral zarad CO2, ker itq ne mors zauzit take kolicine konopljinih derivatov. Lp NejcJa, to je res. Smrtne doze ni... Ampak dol lahk padeš pa pri precej manjših dozah.... No, temu rečem tud overdose, ker dejansko je predoziranje, saj tvoj namen ni, da boš crkvov napol mrtu na kakem partiju...
-
Stari uporabnik #546
HelloNO, mater, a bo kjer od Drogartovih medicincev že povedal, kaj je to ena jeba, ko te od trave skupi vrže? Kaj takrat dogaja v našem telesu in to...? Lprudolfo
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by Rudolfo:NO, mater, a bo kjer od Drogartovih medicincev že povedal, kaj je to ena jeba, ko te od trave skupi vrže? Kaj takrat dogaja v našem telesu in to...? Se testirajo ------------------PaNTer, car