Medicinska uporaba konoplje
Re: Medicinska uporaba konoplje
js drugač nimam desne noge in morm povedat,da mi zlo pomaga pri fantomskih bolečinih
kaj se ti je zgodil?
-
WeedSmoker
ufff brez noge faaak to je pa res hudo....
js bi rajš biu kr brez glave pa v zemli počivu kot pa brez noge...ja pa dej povej kaj ti je blo če ni skrivnost...
Pa LP
js bi rajš biu kr brez glave pa v zemli počivu kot pa brez noge...ja pa dej povej kaj ti je blo če ni skrivnost...
Pa LP
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!
prometno nesrečo sem meu ko sem biu še mali
-
Carlos_Mencia
Quote:
js bi rajš biu kr brez glave pa v zemli počivu kot pa brez noge...
jas bi na tvojem mestu tudi raje bil brez glave
echo, pa maš pogoste te fantomske bolečine? baje se to pojavla bolj intenzivno ob menjavi letnih časov? je to res? so to močne bolečine?
js bi rajš biu kr brez glave pa v zemli počivu kot pa brez noge...
jas bi na tvojem mestu tudi raje bil brez glave
echo, pa maš pogoste te fantomske bolečine? baje se to pojavla bolj intenzivno ob menjavi letnih časov? je to res? so to močne bolečine?
Čist odvisno,učasih več učasih manj,pogosto tudi ob slabem vremenu...drugač je pa to svinska bolečina,predstavli si,da ti usako minuto nekdo vrže kamen po prstih na nogi,ki jo sploh nimaš...
-
Carlos_Mencia
in kako ti pomaga (recimo če skadiš enega), za kolk časa? moraš ponovno kadit, da ohranjaš "nebolečino"?
se ti kdaj zgodi, da ne pomaga?
se ti kdaj zgodi, da ne pomaga?
Učinek je tak,da se mi intervali med bolečino povečajo (npr. me usake 10 minut enkrat štihne names vsako minuto) in bolečine prej ponehajo,kot normalno.Je pa tudi res da ni vedno tako,učasih tudi ni učinka ja...
...kadim pa ponavadi tko usako uro 1ga,tudi če nimam bolečin