Odvzem krvi
Odvzem krvi
Živjo, nujno rabim vašo pomoč. Jutri moram dati pri zdravniku kri, ker imam nekakšne probleme s pljučami,... In me zanima, če se kje vidi THC, če sem travo nazadnje kadil včeraj??
lp
crazy
lp
crazy
Re: Odvzem krvi
Ti spa res krejzi... zakaj bi ti pa THC iskali zaradi pregleda pljuč? dauš vedu, to je draga zadeva in ne vem kako bi to zavarovalnica oz. ZZZS upravičil strošek...
Če bi ti bi bil opozorjen, da bo test krvi tudi za PAS (prepovedane aktivne substance)...
Tk da ti si ga kr navij....
lp
Če bi ti bi bil opozorjen, da bo test krvi tudi za PAS (prepovedane aktivne substance)...
Tk da ti si ga kr navij....
lp
To ja. Hvala za odgovor bluu!
-
sticky
opa bluu, napaka.
meni so pri prvem sprejemu na oddelek (GEIK), nardil komplet pregled za prep. substance in pa spolne bolezni (tud HIV presejalni test 1 in 2), pa noben nč vprašal oz. opozoril. samo rezultate so mi prinesli pol. zdej, crazy x, ne vem, a bojo teb nardil test al ne, v vsakem primeru pa to ni nobena panika, ker ta podatek ne sme romati iz zdravniškega kartona. če se kaj takega zgodi, lahko zaslužiš (istožiš) velik več keša, kokr moraš (eventuelno) plačat kazni (če te je zaradi policije strah).
meni so pri prvem sprejemu na oddelek (GEIK), nardil komplet pregled za prep. substance in pa spolne bolezni (tud HIV presejalni test 1 in 2), pa noben nč vprašal oz. opozoril. samo rezultate so mi prinesli pol. zdej, crazy x, ne vem, a bojo teb nardil test al ne, v vsakem primeru pa to ni nobena panika, ker ta podatek ne sme romati iz zdravniškega kartona. če se kaj takega zgodi, lahko zaslužiš (istožiš) velik več keša, kokr moraš (eventuelno) plačat kazni (če te je zaradi policije strah).
pr takih običnih pregledih ti nikol ne gledajo za THC. jst sm vselej k sm šu v laboratorij ene 2 urce prej veselo pušil, pa ni blo nikol panike. tut na zdravniškmu za vojsko. pa tisti sistematski pa to, nikol ne preverjajo prisotnosti prepovedanih substanc, tko da, kot je reku bluu, kr spohat se ga fajn, pa bo
Drgač ti na unmu listu piše k ga zravn oddaš kva ti bojo pregledal.Ponavad je to raven sladkorja, levkociti itd.Sej nis na doping testu.
Šta ima
-
sticky
bo že držal, ampak samo za rutinske (sistematične) preglede imho. če postavljajo diagnozo (ker ma on nekakšne probleme s pljuči, je navedel zgoraj), je pač logično, da morjo marsikaj pregledat. ampak poudarjam še enkrat, zud če nardijo teste in najdejo kaj, tega ne morejo uporabit v kakršnemkoli drugem postopku, razen v zdravstvene namene.
aja pa še nekej glede na moj prejšni post; ni res, da me ni noben opozoril oz. povedal. je vprašal dohtar, če kake mamile jem. sm mu povedu, da sam travco kadim. nakar mi on reče, da to ni nč narobe, ubistvu še dobr za krče. potem pa še, da bojo itaq nardil komplet teste.
aja pa še nekej glede na moj prejšni post; ni res, da me ni noben opozoril oz. povedal. je vprašal dohtar, če kake mamile jem. sm mu povedu, da sam travco kadim. nakar mi on reče, da to ni nč narobe, ubistvu še dobr za krče. potem pa še, da bojo itaq nardil komplet teste.
Sicer je pa tko tvoja stvar a se ga drogiraš a ne in ti nimajo dohtorji sploh kej za glumit.Pa tut podatki so tko ks že prej reku zaupni.Tko da SO WHAT če najdejo THC.
Šta ima
-
fredikruger0
kar ne iščejo ne najdejo.....zihr ne bo nič pokazalo...mora na testu oz unmu listu pisat PAS....test na Psiho Aktivne Substance
ja zaprl te bojo ker mas thc u krvi najbol da se zdej vrzes cez most
ker ga bos ful nafuku sej vs pr nm kake so kaznji glede trave
hAHAHA
ker ga bos ful nafuku sej vs pr nm kake so kaznji glede trave
hAHAHA