BAlkon vonj po konoplji prijava policiji

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Seq
Prispevkov: 6
Pridružen: 07 Nov 2019, 15:01

BAlkon vonj po konoplji prijava policiji

OdgovorNapisal/-a Seq » 07 Nov 2019, 15:09

Sosed tezi da mu celo stanovanje smrdi po travi in ce se to ne neha bo naredil prijavo na PP. Zdaj me pa zanima ali lahko policaji na podlagi klica da smrdi po travi naredijo hišno preiskavo? Kako potrka hišna preiskava

3glav
Prispevkov: 41
Pridružen: 19 Dec 2018, 12:09

Re: BAlkon vonj po konoplji prijava policiji

OdgovorNapisal/-a 3glav » 08 Nov 2019, 10:36

Seveda se ti bodo oglasili, če bo podana prijava. Velja za vse primere prijav. Ne vem pa, če v tem primeru potrebujejo odredbo sodišča za hišno preiskavo, logično bi bilo, da potrebujejo nalog? Stanovanje ti v preiskavi obrnejo na glavo.
Na svetu lepše rož´ce ni


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron