HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
GS160
Prispevkov: 15
Pridružen: 11 Apr 2014, 12:02

HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a GS160 » 16 Apr 2014, 13:19

Aveš, ko se zjutraj zbudiš in pozvoni na vratih.. Pa ves zalepljen v pižami ugotoviš, da imajo nalog za preiskavo hiše na podlagi suma proizvodnje prepovane droge..
Ne bom v detajle kako, kaj in zakaj so prišli do mene, hočem pa povedat samo to, da sem šele danes dejansko občutil kako beden je ta naš zakon oz. vsi, ki nasprotujejo legalizaciji konoplje.
Pred nekaj leti so mi odkril redko avtoimuno bolezen MS. Ker sem zavrnil zdravljenje s kemijo (injekcijami), sem se odločil za alternativo - medicinsko konopljo in tako pred slabim mesecem dni nič hudega sluteč preko spleta naročil semena vrste, ki vsebujejo zadostno količino CBD, ki naj bi nevtraliziral učinek THC in je primerna za zdravljenje tovrstne bolezni.
Danes pa "racija" in odvzem 3h rastlin, občutek pa zares beden - najbolj pa mi je žal rastlin oz. dejstva, da si ne bom mogel sam pomagat, ker sem po zakonu kriminalec, če se poskušam brigat zase in ne pustim, da me nafilajo farmacevtski lobiji.
Seveda sem moral še na policijo podat izjavo in zdaj čakam na odločitev oz. verjetno ponovno povabilo na sodišče.
Sicer vidim, da je kar precej govora o kaznih, nisem pa bral vsega po vrsti, zato bi bil vesel, če mi kdo opiše podobno izkušnjo oz. kaj me najverjetneje čaka, ker na policiji niso kaj dosti povedali, so mi pa dali vedeti, da bo moja bolezen in dejstvo, da mi na faci piše "not-dealer" olajševalna okoliščina.
DEPRESIVEN DAN...

pravnik
Prispevkov: 121
Pridružen: 16 Nov 2013, 17:57

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a pravnik » 16 Apr 2014, 14:15

Dobrodošel v klubu.

Cekmad46
Prispevkov: 28
Pridružen: 06 Sep 2013, 10:38

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a Cekmad46 » 16 Apr 2014, 15:04

mislim da je naročil prek spleta v tem času zelo veliko, tako da nevem če so preko naročila prišli do tebe...

dzezvick
Prispevkov: 480
Pridružen: 11 Nov 2008, 08:03

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a dzezvick » 16 Apr 2014, 15:46

Dobrodošel, meni so teden nazaj populili tri rastlince pa tri gramce trave, glih na cvetenje sem jih dal. Jutranja budnica, ves šokiran tako kot ti. Imam astmo in že sedem let depresijo in si z njo pomagam. Isto so policaji vedli da nisem preprodajalec, informacijo za hišno preiskavo so dobili na podlagi nekega lažnivca, ki je izjavil da sem mu prodal travo, a mene takrat sploh ni bilo v tem kraju. Tako da če dokažem da mu nisem prodal, vse zapade v vodo. Samo škoda mi nastaja, kupujem sranje, hotel sem si sam vzgojiti kvalitetno zadevco in so mi jo pobrali. Tako da sem jim takoj povedal da že danes moram kupiti novo zaradi vas. Rekli so da če bi biu osumljen preprodaje, bi mi pobrali tudi mobitel in kompjutr, ampak mi niso. Tudi izjave še nisem podal na policiji, ker potem ko so slišali da sem jaz drugje živel takrat ko bi naj prodajal, in so potem rekli da če bodo rabili izjavo, me bodo poklicali. Škoda pkoda mojega white skunka....sm svečko pržgou...
Arabska molža je zakon!

GS160
Prispevkov: 15
Pridružen: 11 Apr 2014, 12:02

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a GS160 » 16 Apr 2014, 16:43

pri meni ni blo nobene prijave, ker nikol od pubertete dalje nisem mel nobenga opravka s kupovanjem, kaj šele prodajo, tko da tud s tega vidika noben ne bi mogu prit na idejo, da me "zašpeca"..
so mi pa dal jasno vedet, da se nimam kej špilat, tud če gre samo za eno sadiko, ker je to pač kaznjivo, ne glede na to, za kako sorto gre in kakšen je namen uporabe.

Quote:

Dobrodošel, meni so teden nazaj populili tri rastlince pa tri gramce trave, glih na cvetenje sem jih dal. Jutranja budnica, ves šokiran tako kot ti. Imam astmo in že sedem let depresijo in si z njo pomagam. Isto so policaji vedli da nisem preprodajalec, informacijo za hišno preiskavo so dobili na podlagi nekega lažnivca, ki je izjavil da sem mu prodal travo, a mene takrat sploh ni bilo v tem kraju. Tako da če dokažem da mu nisem prodal, vse zapade v vodo. Samo škoda mi nastaja, kupujem sranje, hotel sem si sam vzgojiti kvalitetno zadevco in so mi jo pobrali. Tako da sem jim takoj povedal da že danes moram kupiti novo zaradi vas. Rekli so da če bi biu osumljen preprodaje, bi mi pobrali tudi mobitel in kompjutr, ampak mi niso. Tudi izjave še nisem podal na policiji, ker potem ko so slišali da sem jaz drugje živel takrat ko bi naj prodajal, in so potem rekli da če bodo rabili izjavo, me bodo poklicali. Škoda pkoda mojega white skunka....sm svečko pržgou...Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 17 Apr 2014, 09:02

Iz katere države pa si naročil semena? Dovolj bo že, če napišeš, če iz slovenije ali od kje drugje.

GS160
Prispevkov: 15
Pridružen: 11 Apr 2014, 12:02

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a GS160 » 17 Apr 2014, 10:08

Quote:

Iz katere države pa si naročil semena? Dovolj bo že, če napišeš, če iz slovenije ali od kje drugje.
SLO

Uporabniški avatar
setheh
Prispevkov: 1012
Pridružen: 09 Maj 2011, 15:59
Kontakt:

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a setheh » 17 Apr 2014, 10:20

Quote:

pri meni ni blo nobene prijave, ker nikol od pubertete dalje nisem mel nobenga opravka s kupovanjem, kaj šele prodajo, tko da tud s tega vidika noben ne bi mogu prit na idejo, da me "zašpeca".
Imaš potem kakšno teorijo o tem, kako so izvedeli, da gojiš?
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley

Cekmad46
Prispevkov: 28
Pridružen: 06 Sep 2013, 10:38

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a Cekmad46 » 17 Apr 2014, 11:01Upam da nisi tudi ti klical ? preko splete je po mojem mnenju vseeno več naročil in je težji nadzor ne morejo kar vsakemu na vrata prit...

pravnik
Prispevkov: 121
Pridružen: 16 Nov 2013, 17:57

Re: HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice

OdgovorNapisal/-a pravnik » 17 Apr 2014, 11:36

Pri marleku se zavedamo kaj počnemo. Za zavarovanje svojih strežnikov ter podatkov imamo zaposlenega lastnega mojstra, ki se od malih nog ukvarja z vdiranjem in varovanjem računalniških in vgrajenih sistemov. Za to je tudi dobro plačan in zaradi tega tudi dobro opravlja svoje delo. Imamo večplastno varovanje podatkov, prvo je sama zasnova spletne trgovine, ki je lasten produkt in je unikaten, kar pomeni, da izvorne kode ni videl še nihče drug. Kot drugo uporabljamo močno šifriranje diskov in sicer AES-XTS z dvema 128 bitnima ključema, v prihodnosti pa bomo uporabljali kar 512 bitne ključe. Od viška glava ne boli, pravijo strokovnjaki, ko je govora o šifriranju. Kar v najboljšem primeru pomeni, da bi najboljši svetovni superračunalniki lahko prišli do podatkov v roku nekaj 100 let. Preberite vec na http://marlek.com

ZRELO ZA TOŽBO!


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 6 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron