RACIJE!!!
RACIJE!!!
ja folk a se men sam zdi a je to sam u našmu mestu al nwm kaj ampak RACIJ JE VELIKO PREVEČ!!!u 3 dneh so me 2 krat popisal k me prej u 2 letih niso NITI 1krat...sej sm vedu da bojo racije ampak da je policist na vsakmu vogalu???wtf???
All we killin,all we dieing,beacuse of color we dieing...But our blood is all the same color...
Re: RACIJE!!!
Mal manj moraš kadit u javnosti, pa če že kadiš, stoj pokonci, ker drgač taplavi misljo da se brizgaš...
Arabska molža je zakon!
pa kakšni javnosti???kadil sm u šumi mi pride mim murja ,kadu sm zravn pokopališča mi je uletela murja,vedno sem stau pokonci...kko zgleda pr vm?nč racij alpa kej?
All we killin,all we dieing,beacuse of color we dieing...But our blood is all the same color...
- Lacna-Pljuca
mene so ucer pofukal na bajku - 950€ + streznitev
da jim jebem mater
da jim jebem mater
nmorš vrjet dans so me spet popisal ,3 u 4 dneh kaj je to folk?a pr vm ni vlik murje?
mah ko te jebe to vs folk,ni več placa(razn res 2km u šumi)da bi lahko enga normalno ofrknu pa skadu -.-
blood verjetn te že na daleč prepoznajo. drgač pa ko te popišejo se ti podatki na postaji vnesejo v računalnik in pol se točn ve kdaj in kje si bil ta dan + ostale posebnosti pri postopku. in pol ko bo čez ene pol leta en krimič to skup potegnu bo dobu vzorec kje se zadržuješ, kaj delaš, s kom si...
drgač pa doma si ga pržgi, ziher maš kak plac, tam ti doben nč ne more.
drgač pa doma si ga pržgi, ziher maš kak plac, tam ti doben nč ne more.
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
haha jbg sej bi si sam starši so problem