THC+ KAZEN

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Stari uporabnik #575

THC+ KAZEN

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #575 »

Zanima me kaksna je kazen ce te dobijo za volanom ,te posljejo na strokovni odvzem urina tam pa si pozitiven. Kaksna je kazen?
Stari uporabnik #357

Re: THC+ KAZEN

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #357 »

Enga frenda so obral za 200 000 SIT,je mel pa sreco, da mu niso se izpita vzel (ponavad ga). Zdej pa po obrokih odplačuje.
Stari uporabnik #563

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #563 »

no ja, ce te ze ustavijo pa si zadet... pa te povabijo.. nikar ne odkloni..rec OK, pa pejt z njimi... frend se je tako zmazal, k mu je keps reku, da pol je pa brezveze.. drugac je pa kazen 90.000 sit pa izpit ti gre (vsaj mislim)...sam je ja boljs straight furat
Stari uporabnik #400

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

Sej vse kul... Jest sem ga vcasih v avtu ful spohu.Zdej se ne upam vec.Stos je pa v tem, da bo pizdarija tud, ce nisi zadet, saj mas vsaj se neki THCja v krvi, k si prejsn dan enga spohu. Se prav, da bos placu v vsakem primeru, pa ce si pocen al pa ne... Vec pa mas moznosti, da te ne odpelejo na pregled, ce ga ne pohas v avtu, ampak gres lepo na enega ven iz avta. Vsaj ne smrdi tok v avtu.
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Pa kako meni lahko policaj dokaže, da sem jaz ravno zdaj za volanom bil pod vplivom thc-ja. Če grem na test in mi pokaže pozitivno, si nabavim v redu odvetniCO in jim dokažem, da sem kadil dan pred testom ali še prej. Pa tudi to ni možno. Dokazano je, da imajo tudi pasivni kadilci thc, tako da z dobrimi argumenti dosežeš vse.lp
Stari uporabnik #464

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

vec o kaznih si preberi na www.konoplja.org/Konoplja/Zakonodaja/Uzivanje+konoplje.htm ostavek III. voznja pod vplivop THC drgac pa men je spohan kul vozt. bol k pjn sigurn. zato pa alkohol naj se spelje, ganja naj se pripelje p.s. nema bolje medicine, nego đole fine
Stari uporabnik #400

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

Aha... kako že... Policaj lahko odredi preliminaren pregled krvi na podlagi strokovne ocene voznikovega stanja.Heh, zdej so vsi polcaji doktorji...Polcaj te bo zjebu, ce ti bo smrdel v avtu, ce bos mel zadete oci itd. Mene so kepi ze ene parkrat ustavl, k sm bil pocen, pa sem se sam kul naredu, bil ful prjazn, pa je blo vse kul.Drgac se pa strinjam s tabo bloody, da je zapohan vozit velik bols (predvsem varneje), kot na alkotu. Ce opazam pr moji voznji, vozim bol pocas, bol previdno, ne izsiljujem.... v glavnem veliko bolj strpno kot navadno. Cim mam pa en do dva pira v rit... gassssss!!!
Stari uporabnik #585

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #585 »

ma vizinke nabavte folk
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

quote:Originally posted by Had:no ja, ce te ze ustavijo pa si zadet... pa te povabijo.. nikar ne odkloni..rec OK, pa pejt z njimi... frend se je tako zmazal, k mu je keps reku, da pol je pa brezveze.. drugac je pa kazen 90.000 sit pa izpit ti gre (vsaj mislim)...sam je ja boljs straight furat90.000 SIT + stroški pregleda + 5-7 kazenskih točk, tako da izpit ti ne gre.Če pa odkloniš test pa 90.000 SIT in ispit avtomatsko gre.Pa da ne boste mislili, da se pri sodnici za prekrške da kaj doseči. No fuckin way!
Stari uporabnik #576

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #576 »

Luka2000: Torej ti sploh ne pržiš?Fora je ta da je ni.Če furaš popolnoma trezen in če si mesec nazaj kadil in ce imas povrhu izpit manj kot 2 leti ti izpit avtomaticno sklistijo.That's the way.Zelo zelo zelo redko pa se zgodi da do testa pride. Mora biti policaj res preprican da si kadil (sicer on placa test), torej te je videl kadit, mogoče te je pogledal v oci in jih sploh ni videl ali pa si bila rdeca...Ni pene drugac. Moja sestra se ze 2 leti fura vsak dan zblojena pa ni blema. Jazst sicer nimam izpita ampak imam pa par prijateljev ki poročali...z enim sem se takrat celo peljal
Odgovori