Organizacije in uradi za konopljo

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Gost

Re: Organizacije in uradi za konopljo

OdgovorNapisal/-a Gost » 11 Dec 2000, 17:32

Problematika konoplje se skriva v konzervativnosti slovencev. O MNZ raje sploh ne bi govoril, saj so pripadniki taksni kot dobro trenirani psi... ne razmisljajo, saj so jim z temeljitim treningom izbili iz glave se tisto malo cloveskega kar so imeli (primer: Bezigrajska policijska postaja (BTW, pred nekaj leti je naravnost pred vhodom rasel grmicek 8D))
Pa se majhen pripetljaj... zaradi podaje jointa, so me pred letom zvlekli na sodisce, kjer je tozilec v svojem zanosu pametno ugotovil, da je trava se posebaj nevarna ker povzroca "flashbacke", medtem ko sta t.i. clana porote pametno kimala z glavami!
Provincialni primitivizem slovencev je prav legendaren in mislim, da malo ven iz mest, sonce se kar krozi okrog zemlje, ki v svoji ploscatosti bruha po svojem gomazecem prebivalstvu! Vsekakor pa vsa cast provinicialnim "serifom", v Ljubljani, so mi MNZjevci ze nekajkrat gladko spregledali za joint ali dva trave, medtem, ko so me v neki malo vecji vasici, v dveh tednih dobili 2x in se vsakic obnasali, kot da so razkrili novo vejo gorenjske heroinske naveze (btw v enem primeru, sem imel sabo 1.5 litra bhanga, ki ga je modri uniformiranec inteligentno krstil za hasevo olje!

Kar pa se tice aktivizma, predlagam naslednje... vsak, ki si to lahko privosci, naj kupi vreco, dve, tri... konopljinih semen (industrijske) in jih spomladi zaseje po svojem domacem kraju, na, z koso, cim tezje dostopne lokacije (grmovja, travniki pred policijskimi postajami,...)
Z dovolj obsezno akcijo sejanja, bi bilo v nekaj letih trave prevec a pokositi (saj poznas rek, raste kot konoplja), birokrati, pa najverjetneje tudi ne bodo zalivali mest z pesticidi

Lep pozdrav


Gost

Re: Organizacije in uradi za konopljo

OdgovorNapisal/-a Gost » 03 Feb 2001, 13:16

Mene, sestro pa frendico s tipom so glih učeri kapsi dobil. Še bol so debilni kokr sem mislna. Zdej bom mela pa še frke doma.Lah bi dobil vsaj osnovno izobrazbo o ganji in nehal delat tazga cirkusa če kdo pokadi en joint.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron