Eh...Jaz sem kake 14 dni nazaj mel frke ko je foter (je bel konzervativen) "odkriu" moj "laboratorij"(tako je on reku). Mislim,vedu je da mam neki,ampak nkol ni hodu u tisto sobo,ker ga nit ni brigal.Je mislu da mam 2 roži na oknu in pika...Zadnjič je nekaj dristal gor na vrhu..
Pride nazaj, total bled da če sm neumn, da če me dobijo grem u arest,da je razočaran nad mano da ma tazga sina, če se jaz drogiram,da to poguba človeštva da s tem vodim v propad sebe in druge in take scene. Sem se že resno ustrašu da bom mogu spokat,zato nism nč oporekal. Sem počakal 2 dni,da se je pohladil, sva se usedla ker sm mu reku da se morva pač zmenit par stvari.
Prvič sem mu lepo povedal, da obstajajo razlike med drogami. Da si recimo od ALKOHOLA(ful rad pir pije..) 100x hitrej odvisn kot od trave. Da je to skoraj neškodljiva droga,razen tega da se kadi. Da če bi se mi šlo samo zato da bi se drogiral, bi jih že stokrat kupil, pa mi niti ni interes kaj drugega. In da lahko iz rastlin k jih ma mat doma nardim drog kar jih češ.
Da lahko iz hrušk nardim tako drogo k te komot ubije.. Pa nardi "kwa ?? kako??" - "Ja seveda,šnopc kaj pa druzga" mu odvrnem.
Potem se je mal zresnu, pa me začel poslušat. Sem lepo sprintal članke k so bli objavljeni na 24ur.com (Hvala Rasta_Sleak

) in mu dal za prebrat. Od takrat je čist drugač. Mi ne teži več. (Mat mi tko al tko nikol sploh ni)
Ker on sploh ni vedu prej,da se to kadi in take fore, k je že mal starejš pa edina droga k je on vidu je alko. Je mislu,da se že u žile špikam

.
Predvsem take je treba izobrazit. Tiste ki pa kadijo je pa tut treba,že res. Sam n popolnoma drugačen način.