če nimaš terase si najebal.. žalostno res.
BIG če se ne splača "kregat" (kregat wtf?) zakaj potem replyaš? ignore&stfu! ne bit otrok. še enkrat ti povem.. to, da prostori niso ločeni med sabo, je krivda država, ker je slabo (oz ga sploh ni) izvajala nadzor nad upoštevanjem zakona. torej: ZAKON TE JE ŠČITIL ŽE PREJ!
in ne govori spet nekaj v tri dni kaj meni paše in kaj ne. prvi sem za zaščito delavcev na delovnem mestu. prvi sem za ločitev kadilskih prostorov od ostalih. na kurac mi grejo pa prepovedi. fu, naj si jih bručan v rit vtakne. zaščita ljudi my ass, mafija pokvarjena. ko se pa šah z rakavimi bolniki špilajo, zavoljo lastnih provizij, jih pa boli kurac za zaščito zdravja človeka. nekateri jim pa nasedate, kot cipe na kurce.
upam, da se bo našel kak novinar, ki bo malo raziskal ozadja podjetij, ki uvažajo tiste kadilske komore, v povezavi z politično elito. to bi znal bit tudi svojevrsten šov.
sicer sem pa dans prižgal shag v lokalu (podzavestno) pa me je folk čudno pogledal (poznamo se, stalna klapa lokala), jas sm se pa zarežal nazaj: zovi miliciju!! itak so se samo krohotali, ka pa naj..? skadil sem ga do konca