Quote:
ej folk vi jih prevec prbijate noben nima pojma sori ampak je res.men so za najman 5x nasl tut 5g pa zato ne dobis nobenga zapora kere vi strelate to je denarna kazen okoli 300 eur za kakrsnokoli kolicino do 5 10 gramov.drgac ti pa hisno preiskavo spustijo ce mas po pekih ce mas v kosu ni panike jst k me ustavjo mi itak najde rizle pa filtre begice in mu pac recem da kadim.bistvo je pa u tem da ste kle gor usi napsihirani men so tut ze hisno nardil zarad bilk na balkonu k me je en F....... sosed prjavu ampak trava ni nic edin ce nimas 5kg.oni se bojo normalno ubnasal ce se znas ti mors bit mirn pa mu eno dokaj realno zgodbo napletes in so ze cist veseli.tko da unga k skrbi za 5gramckov sploh ni tok bed placas kazn k jo placas in to je to zdej naj pa noben ne pise enih neumnih replyjev k je prebrou 5 knjig ampak naj govori un k ma ze izkusnje.uglavnem pohite ga na polno ne se skrivat pred murjo ker ce ste flegma pa da ga sploh ne jebes ti nebo noben nc zapomnte si to.
ps.growite ga na polno da ne bo mivke pa cukra na sceni kukr mi kle folk ponuja pa cimvec dobrih zetev in ne se bat murje zarad ganðe peace
Jaz sem le citiral zakon, po katerem te obsodijo. Je pa od sodnika oziroma sodnice odvisno, za kakšno kazen se odloči.
Tudi Mawashi je navedel prave informacije, tako da se tudi nanje neupravičeno razburjaš.
Sicer pa tudi ti, z osebnimi izkušnjami, dobrodošel v tej temi. Bi bilo dobro zvedeti, kakšne kazni si dobil.