Jo sticky, to da jo mormo legalizirat v glavah, sm jaz v tem ali katerem drugem threadu že povedal, z razliko, da sem Jaz neponovljiv.
Če kdo misli, da ne bo ZarniWW nič naredil, potem mu želim veliko sreče pri tem pogubnem razmišljanju.
Zdaj smo not in hkrati odzun, jutri začnem delat s podatki, ki sm jih pridobu do zdaj, lah pa namignem (za finto, če slo-venc ne razu-mmm-e), da so med njimi tudi podatki, ki se jih boste nehal spominjat, ne ker bi jih pozabili, ampak ker jih boste zavedno pozabili, zato da bo prostora za nedojemljivo, ki vam bo bruhnilo v male možgane, ki vsak dan hlastajo za več največ ničveč informacij.
"Morm it spat, jutr mam delo, morm ljudem razložit, da majo prav, nič ne bo, verjetn bo faking vojna, če ne bo, pa smo že v dreku, gremo se raje pobit med sabo, izkljuvat oči, posilt vse mlado in staro, poklat žvali, zažgat njive, porušit VSE PREDSODKE."
A se ni včasih govorilo na Million Marihuana Maršu:
Prohibicija Slepi
ZarniWW pa pravi: Vsak Zakon JE Nasilje
A me razumete? Kdo me razume naj dvigne roko? Kaj je zaj moji učitli, kje ste, kdo bo spregledu resnico, kdo si upa govorit resnico, živet resnico, bit resnica?