In moj namen se ni hvaliti, kaj sem/smo naredili ampak delamo.
Je pa res, da Konoplja.org nikoli ni rekla, dejamo konopljo legalizirat...in sprememba politike ne gre iz danes na jutri..
In ja, kokr vidis se ljudje res delijo na nase in vase (tudi pri konoplji, kar je za mene prvic, da vidim to delitev, res), kar je zalostno. Cudn, da mi nismo zaceli pljuvati preko njihovega predlaganega zakona oziroma na SKSK...hmmm, le zakaj ne?
Zato, ker nam je jasno, da si sovraznike ustvarjati ni dobro, kar pa zelijo "drugi" (ko se ze delimo po njihovem).Ce se trudijo jim ne meces polena pod noge ampak spostujes njihovo delo!
Moje mnenje je, da je zalostno, da nekateri resno mislijo, da imajo prav in da to kar so napisali ali pisejo da je resnica...ampak, vsak ima svoj cilj. In pri konoplji je tega v nedogled...
Zaradi spostovanja do teme, se ne bom opredelil na ta predlagan zakon niti na pisanja, ki jih pisejo "nasprotniki" v bistvu po njihovem edina prava alternativa..ali resitelji konoplje..ali nekaj podobnega (pardon cinizmu)
Po resnici povedano, taksnih zablod ze dolgo ni bilo, vendar je vse za nekaj dobro. In dobro je da se govori..