OdgovorNapisal/-a bozjiprototip » 04 Mar 2005, 00:36
Mogoče moja zgodba res ni na mestu, pa vendarle:
On - time zgodba: Poletje 04 / Rovinj/ CRO: Z punco greva v Monvi, valda nič s seboj (čez mejo nikoli ne peljem niti prahu na itisonu - sicer kadim občasno z določeno družbo 2x mesečno), ob 23.30, me mlad hrvat (pred centrom Monvi)vpraša za cigareto, ponudim mu 2, pa odvrne, da potrebuje samo eno (vsi vemo koliko je ura), naju povabi s seboj, na rolo navija full počasi, vsaj 20min
(kasneje opaziva, da so vsi zadeti od tablet) (midva nič - niti za alko test ne), ravno prižiga model zraven mene 15cm "jolo", pritečejo 4 krimiči, zbijejo modela na tla (kot v filmu - od jole so letele iskre), njega takoj v lisice, ostala dva nas nadzirata. V 5 min VSE podrobno pregledajo, naju se niti ne dotaknejo (folk je že mislu, da sva jih ovadila), na vprašanje če sva Slovenca, odvrneva pritrdilno - vse OK, nič, niti vprašanja) Niti v torbico od punce niso pogledali (tudi nič nisva imela). *** Sedaj pride zanimiv del: 3 krimiči (eden je vseskozi nadziral) preiskujejo skoraj pol ure plac (30-40m2), KJE JE "JOLA"? Tako močno so ga podrli (model je bil 20min na tleh v lisicah, mi kot ukopani), da je odletela neznano kam. Po odhodu krimičov (CRO tipa so peljali na oduzem krvi) je nismo našli, iskalo je pa vsaj 6 modelov (vsi smo bili v šoku, pa bi pasala). 100% jo ni nihče vzel, pregledali smo pod avti, nič. Še danes ne vem zakaj nisva bila pregledana, niti legitimirana. Res vsa bila starejša vsaj 5 let od vseh hrvatov, pa vendarle. Hvala bogu! Pozdrav vsem!