Quote:
no vsaj v cvetu še niso bile. torej nimajo prepovedanega THCja.
Ti si tut ena bucka THC je v listih in moske rastline naj bi imeli v listih (ne stej zraven vrhov) vec THC kot zenske.
BIG BUST
Re: BIG BUST
Raslince še niso ble en mesec stare, so pa ble vse medical sorte (CBD aktivne).. glede na moje zdravstveno stanje in dejstvo, da je očitno, da sem gojil izključno zase, ne pričakujem kazni, je pa vseeno škoda, pa še LEDico so mi vzel, tko da niti zelenjave ne morem kalit zdej ko je primeren čas, preden se v vrt presadi.. :/
Na sodiscu in organom ki to preganjajo je vseeno kaksno je tvoje zdravstveno stanje in ce so bile to cbd sorte, dokler gojis si kriv. Po mojem kr pricakuj kazen. LEDico pa upam da dobis nazaj.
Sky is teh limit.
bucka?
Iz slik je razvidno, da zadeva ni niti blizu cveta. torej naj ne more imeti THC.
Ali se je kaj spremenilo v zadnjem letu/dveh v genetiki?
Iz slik je razvidno, da zadeva ni niti blizu cveta. torej naj ne more imeti THC.
Ali se je kaj spremenilo v zadnjem letu/dveh v genetiki?
lol... rastlina od trenutka vzklitja začne vsebovati THC... thc niso samo ''kristalčki'' na vrhu, tho... ampak se pretaka po žilah rastline
Hell, it's about time.
Ja pa še vseno ,če rastlina ne zacveti ni še tista prava prepovedana substanca torej bi morala bit kazen nižja. Če je še v vegi ja lahko iz listov se ga mal zadaneš sam pomoje da skor da nč ne učinkuje.
V vsakem primeru če bi biu jst bi reku da je bla industrijska pa nej delajo teste če čjo, zgubit nimaš nč ker tok mejhna bilka ne more met velik not.
- Lacna-Pljuca
Sej ne gledajo kolicine THCja, ampak vrsto rastline k je prepovedana.
Pa saj to pravim! počakat morajo.=D
končno AMS, hvala, da si prišel =D
končno AMS, hvala, da si prišel =D