BIG BUST

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
tidymetal

Re: BIG BUST

Post by tidymetal »

Te so večinoma obiskali.
toras

Post by toras »

jst osebno mislim da obstaja...če sta bila brata marhar (marlek) aretirana 16.4.2014 so jima pač pobrali use evidence...tam pa pišejo usi podatki od useh kupceu...kolk daleč pa bo tožilstvo šlo v tem primeru je pa uprašanje...naročnikov je bilo na stotine in ne samo 46 katerim so naredili hišno
toras

Post by toras »

niso obiskali tistih kateri so naročevali preko spleta...ampak samo tiste kateri so imeli telefonski kontakt in teh je bilo 46
ananas

Re: BIG BUST *DELETED*

Post by ananas »

Post deleted by SetHeh
GS160

Post by GS160 »

Če je poleg mene na tem forumu še kdo izmed preostalih 45, ki smo imeli "jutranji obisk" v sredo, bi bil vesel, če se oglasi na mojem postu "HIŠNA PREISKAVA in populjene rastlinice", da primerjamo izkušnje.
Tisti z večjo količino (očitnim namenom preprodaje) so verjetno tako ali tako v priporu, zato ciljam predvsem na tiste, pri katerih je bolj ali manj jasno, da ste zadeve gojili za samooskrbo. Osebno sem imel tri sadike iz vrst medicinske sorte (torej z enako ali višjo vsebnostjo CBD kot THC), kar še toliko bolj nakazuje na namen uporabe - še kdo tak ali uglavnem vsi gojite predvsem "material za zadet"?
pravnik

Post by pravnik »

Quote:
hehe, pa toliko nakladanja na njihovi strani o varnosti in varovanju podatkov, zdaj pa sem prebral v članku, da so imeli temeljite poslovne knjige z vsemi podatki, mislim wtf? Tole je vsekakor zrelo za tožbo!

Kaj vsi tolko gonite te IP-je? Saj je iz poslovnih knjig verjetno jasno razvidno na kateri naslov se je pošiljalo... pravnik kako je s tem?

Btw., ni ta Matjaž tudi admin na tem forumu? Ali to ni isti Matjaž?

Seveda da je zrelo za tožbo. Lagali so skozi zobe z varnostjo. Že od decembra so prisluškovali telefonskim pogovorom in ob hišni preiskavi zasegli tudi računalniško opremo. Ne dvomim da imajo podatke VSEH njihovih kupcev. Jaz osebno sem se že lotil čistilne akcije pa nisem kupoval pri njih. Nič ni več varnega v tej skropucalni državi!
bong777

Post by bong777 »

Se opravičujem, če je butasto vprašanje, ampak ne razumem kako se lahko to dogaja, če je to legalna firma, ki prodaja legalno robo ? Lahko kdo razloži ?
pravnik

Post by pravnik »

Ta dva marleka sta navadna idiota, ki sta želela kampanjo ljudi ki se borijo za legalizacijo konoplje v medicinske namene izkoristiti za lasten profit. Leta jim je uspevalo delati ''pod radarjem'', iz pohlepa pa sta prestopila mejo in postala šlampasta. Resnično upam da jih zaprejo in da jih stranke tožijo za zadnji cent.
ekolog
Site Admin

Post by ekolog »

Quote:
Btw., ni ta Matjaž tudi admin na tem forumu? Ali to ni isti Matjaž?

Za to zlobno, lažnivo in zavajujočo insinuacijo, katere namen je očitno očrniti ta forum, si si pravkar prislužil dosmrtni ban s tega foruma.
LP, ekolog
Ananas123

Re: BIG BUST *DELETED*

Post by Ananas123 »

Post deleted by SetHeh
Post Reply