Ne bom v detajle kako, kaj in zakaj so prišli do mene, hočem pa povedat samo to, da sem šele danes dejansko občutil kako beden je ta naš zakon oz. vsi, ki nasprotujejo legalizaciji konoplje.
Pred nekaj leti so mi odkril redko avtoimuno bolezen MS. Ker sem zavrnil zdravljenje s kemijo (injekcijami), sem se odločil za alternativo - medicinsko konopljo in tako pred slabim mesecem dni nič hudega sluteč preko spleta naročil semena vrste, ki vsebujejo zadostno količino CBD, ki naj bi nevtraliziral učinek THC in je primerna za zdravljenje tovrstne bolezni.
Danes pa "racija" in odvzem 3h rastlin, občutek pa zares beden - najbolj pa mi je žal rastlin oz. dejstva, da si ne bom mogel sam pomagat, ker sem po zakonu kriminalec, če se poskušam brigat zase in ne pustim, da me nafilajo farmacevtski lobiji.
Seveda sem moral še na policijo podat izjavo in zdaj čakam na odločitev oz. verjetno ponovno povabilo na sodišče.
Sicer vidim, da je kar precej govora o kaznih, nisem pa bral vsega po vrsti, zato bi bil vesel, če mi kdo opiše podobno izkušnjo oz. kaj me najverjetneje čaka, ker na policiji niso kaj dosti povedali, so mi pa dali vedeti, da bo moja bolezen in dejstvo, da mi na faci piše "not-dealer" olajševalna okoliščina.
DEPRESIVEN DAN...