Quote:Quote:Quote:Quote:Quote:
aha hvala lepa
se da kej nardit da grem sam js na sodišče, da priče ne dobijo nobenga vabila..?
Zdaj več ne. Tudi ni nujno, da bosta sploh onadva vabljena na sodišče. Če nista vabljena, pa imaš ti pravico zahtevati, da se ju kot priči zasliši, čeprav opažam, da si tega ne želiš, ampak dobro je vedeti, da imaš to pravico.
ja men se grem glih za to da ona dva nebi šla na sodišče, ker en od ttih 2 je moja prjatlca pa nočem da pr njej doma zvejo da more it pričat za mene zarad droge -.-,
hvala za pomoč)
aja, a me lahk useen obravnavajo kot dilerja tud če na sodišču trdim da sm meu za sebe? niso me nikol dobil pr preprodaji, pa tud vagice pa nč niso najdl ker sm reku da sm si use pakete na oko naredu ker je itak blo v paketih od 0.8 do 1.3..?
Njeni starši bi izvedeli le, če bi bila mladoletna, ker bi njeni starši morali prevzeti pošto s sodišča.
Glede na to, da si imel pakete narejene, te lahko obravnavajo kot dilerja, ni pa seveda nujno.
a obstaja kaka možnost da to sploh ne pride na sodišče oz. da ni nobenmu treba na sodišče al pa da bi sam js šou..? če že vnaprej use priznam al pa kej tajga..?![]()
Ne, na to nimaš vpliva.