Mene pa samo zanima, če kdo ve, ali na zdravniških pregledih za službo uporabljajo videonadzor pri odvzemu urina.
Hvala za odgovore.
Videonadzor
-
zelenkogreen
Re: Videonadzor
Po mojem ga nebi smeli uporabljat. Bi s tem sigurno kršili kakšne zakone. Če se spomniš ko je bila cela afera ko so imeli v mislim da emporium-u kamere da se je vidlo tudi v garderobe.
LP
LP
Quote:
Mene pa samo zanima, če kdo ve, ali na zdravniških pregledih za službo uporabljajo videonadzor pri odvzemu urina.
Hvala za odgovore.
Ne.
Hvala za odgovore.
Ne.
LP, ekolog
Ma nevem ce ti za sluzbo sploh gledajo thc...no drugo je ce te kepsi pošlejo...nevem no..al se motim?
Quote:
Ma nevem ce ti za sluzbo sploh gledajo thc...no drugo je ce te kepsi pošlejo...nevem no..al se motim?
Odvisno kje se misliš zaposliti. Na bankah in v vojski recimo gledajo, pri vodoinštalaterstvu pa ne.
Odvisno kje se misliš zaposliti. Na bankah in v vojski recimo gledajo, pri vodoinštalaterstvu pa ne.
LP, ekolog
Služba je v proizvodnji, natančneje nekaj podobnega kot vzdrževalec strojev.
ja jaz delam na terenu..montaža klim..itd..pa nisem mel problemov..je pa odvisno ja,kaj tvoj delodajalec hoče od pregleda
ja tuki baje da delodajalec plača vse tudi baje da delavci in delovke za trakom so mogli nardit test
To itak da delodajalec plača pregled...no če so mogle one/oni narediti test,ga boš mogel po vsej verjetnosti tudi ti...kaj boš od frenda vzel urin )?