....waaaaa....najbiol na kurac mi gre, če pišejo take članke uni, ko še ganðe probal niso nikol... WTF?? kak so lahk tuk pametni, če pojma nimajo o tem!pizda alkohol je 11x bl škodljiu, pa je legaln, zaka pol nebi narava bla legalna.
js osebno nism nubene druge droge probu (dobr, razn gobice 1x), kr me ne zanima. Tud nimam želje. Sam pogleite ka delajo....pred kratkim sm slišo podatek, da je upadlo uživanje marihuane in dase je povečalo uživanje kokaina!...Ja zaka kei?!?! se skos sam neki o ganði govorijo, kuk je škodliva, drugih drog se pa niti mal ne omeni.
pol sm enkrat gledo intrvjuje, ko so po Sloveniji sprašval ljudi, če so za legalizacijo marihuane al so proti.
In ka vidite??!! polek dega, da jih je dost blo za, pa neki proti, se oglasi en tip, pa reče:"JS SM PROTI LEGALIZACIJI MARIHUANE!! SM ZLO PROTI DROGAM!! TRAVO ŠE NEKOK PODPIRAM, OSTALO, UKLJUČNO Z MARIHUANO, PA NIČ!!" ...xD....ljudje sploh vejo ne, ka govorijo...sam ponavlajo, tist kar so slišal! Jebemumatr, da nism vido človeka, k je baku že, pa da je take bedne čez ganðo govoro! ma brezveze....u naši državi ta stvar nebo legalna dokler nebojo že naši praunuki pocrkal usi, šele pol enkrat, se bojo začel ment za legalizacijo :S....
to je blo moje mnenje, upam, da vas nism razočaro