Lep pozdrav,
Sem že nekaj iskal po forumu pa nisem najdu, dve ure se mi pa tud ne da iskat. (ne me napast zaradi tega).
Zanima me kako je z naročanjem semen po pošti. Al na carinski pošti to odpirajo, iščejo, ali je morda celo legalno?
Katero internetno trgovino z semeni bi priporočali. (cena/kvaliteta).
Naročanje semen po pošti
Re: Naročanje semen po pošti
pa nemoreš rečt da nisi najdo ... če je pod vzgoja za začetniki->Spletne Seed Prodajalne
drugače pa je itak legalno.
pa tu maš slo trgovine z semeni[ ker si mi da zdej pisat ]: headshop.si , hempatia.si, marlek.si
drugače pa je itak legalno.
pa tu maš slo trgovine z semeni[ ker si mi da zdej pisat ]: headshop.si , hempatia.si, marlek.si
<3 Mary Jane !
Hvala weedster.
Search opcijo sem uporabu, pa ni blo neki rezultatov. (vtipku pošta, pošti, naročanje)
Bom mal te slo trgovine pogledu.
Search opcijo sem uporabu, pa ni blo neki rezultatov. (vtipku pošta, pošti, naročanje)
Bom mal te slo trgovine pogledu.
Jst osebno sm naroču prek headshopa, in z njimi ni blo nobenih problemov. Plača se poštnino, ki pa je odvisna mislim da od krajevne oddaljenosti (ne vem točno, mene je prišla okrog 4-5€)... Dobil sem pa v roku treh, štirih dneh, nekaj takega. Skratka konec tedna je blo že pri meni. Plačaš pa po povzetju, čeprav mislim da so tud še drugi načini.
-
JamaicanPearl