jst sm v hudem pomankanju denarja tako da rabim da plačam kazen ter končam to sranje.denar pa vem da bom dobil..ampak šele septembra.mogoče kaj prej
bom pa po obrokih plačal
Brskanje po telesnih tekočinah
Re: Brskanje po telesnih tekočinah
Jonc, ti zivi iz dneva v dan.....NE PLACAJ...
Si dijak, student ?
Si zaposlen?
po moje bo prva...daj casu cas, pa se neobremenjuj, pa se mam ya povedat, ampak da nebomo smetili kakovosnega topika, bi raje nadeljeval, kjer si zacel...imam totalno velik pro....saj ves...
nic sekirat, nic placat...
Si dijak, student ?
Si zaposlen?
po moje bo prva...daj casu cas, pa se neobremenjuj, pa se mam ya povedat, ampak da nebomo smetili kakovosnega topika, bi raje nadeljeval, kjer si zacel...imam totalno velik pro....saj ves...
nic sekirat, nic placat...
God must love crazy people. He made so many of them.
...uf...po mojih tekocinah lahko brskajo 3 al pa 4 Marjance...
God must love crazy people. He made so many of them.
kako bi se pa dalo to čistit?
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
Baje da pomaga mleko, pa pomojm tud ostale dokaj mastne stvari ... nj bi se TCH gor vezu (nine sigurno,ne preverjeno, sam pač slišu sm)
ne upaš!
Ja mene pa kolege so 1x pelal na odvzem vseh tekočin (kri, scanje), kr je blo neko sranje, pa bi kao mogl usi domu dobit izvide pa nič ni blo (izvidov)
Drgač sn pa prej piu ful mleka, pa scat sn šou 1x predn so mi scanje uzel.
Sam je pa beda, ko sn stran zmetu za ene 6k skunka zato ko sn se s kolegom posvetvau al je dobr to pr seb met če ti bajto razfuka
S tistim bi se lahk še fajn zakadiu ..
Pregledal niso pa nč kiflci
Drgač sn pa prej piu ful mleka, pa scat sn šou 1x predn so mi scanje uzel.
Sam je pa beda, ko sn stran zmetu za ene 6k skunka zato ko sn se s kolegom posvetvau al je dobr to pr seb met če ti bajto razfuka
S tistim bi se lahk še fajn zakadiu ..
Pregledal niso pa nč kiflci
Slikce