Mamilašom prijazne države
-
Stari uporabnik #3909
Re: Mamilašom prijazne države
kje si se pa ti zgubu a je že vse pod streho
-
Stari uporabnik #3192
Pravzaprav vse kar sta napisala s Hofmannom velja za vse prepovedane droge. Ne vem zakaj bi bila Slovenija prijazna samo potheadom?
Quote:
Pač tudi DArwin ima prav, najprej pofukajo največje debile.
Čeprav Jake, da me bodo nekega dne dobili represorji na prostem sem vzel v zakup. Tako je več kot očitno, da je v sistemu tudi droga do neke mere obdavčena. Pa vseeno se mi zdijo večji debili tisti, ki me mislijo kaznovat za moje užitke!
Quote:
Pač tudi DArwin ima prav, najprej pofukajo največje debile.
Čeprav Jake, da me bodo nekega dne dobili represorji na prostem sem vzel v zakup. Tako je več kot očitno, da je v sistemu tudi droga do neke mere obdavčena. Pa vseeno se mi zdijo večji debili tisti, ki me mislijo kaznovat za moje užitke!
-
Stari uporabnik #3941
Quote:
Luchsich said:
Kwaa, da bi ostal v zaporu nekje na slovaški za 8 mescev, zarad 2 G !!!!!! faak, jes bi znoru
hehe, pazi to! pred par leti sm bil v dominikanski republiki. tm spoznal ene srbe, katerih sosed je bil italijan. no, sej je mel tud zeno, italjanko, sam nje nism spoznal. zakaj? ker je bla revca v zaporu. dobila je reci in pisi 30 let zapora. zakaj? policist ji je pri osebnem pregledu nasel ekstezi! pa se je usedla.
sam je pa zanimivo, da domace pute pa non stop na koki okol skacejo. pa polne zepe majo skoz tega vsi. pa koka je orng cenejsa od x-ov.