Smola

Na splošno o vzgoji konoplje (vršičkanje, sušenje, semena itd.)
mihtom
Prispevkov: 1
Pridružen: 21 Avg 2015, 21:08

Smola

OdgovorNapisal/-a mihtom » 31 Jan 2020, 12:46

Zanima me sledeče:do sedaj sem smolo delal po klasiki s alkoholom in kuhanjem.Sedaj imam idejo da bi najprej spral vrhe s alkoholom po standartu,potem bi pa dal odcejene vrhe v lonec kjer se parno kuha sadje(parni destilator),le da bi namesto vode oporabu alkohol tako da bi vrhe paril v pari alkohola n,nakoncu pa vso koncentracijo prekuhal v destilatorju,..Kako bi se odnesel tak postopek-bi kaj predobil?Kaj če dam kar vršičke direktno prekuhat v alkoholni pari ali kak drug način!hvala!

belivitez
Prispevkov: 1686
Pridružen: 03 Maj 2012, 20:43

Re: Smola

OdgovorNapisal/-a belivitez » 31 Jan 2020, 16:43

Nič boljšega neboš dobil.... Le polno klorofila zraven kanabinoidov :geek:


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 4 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron