niga, vse je že napisano. to kar misliš hranit za daljši čas, mora biti čim bolj gosto skupaj (vsekakor pa res dobro suho) ...torej če imaš 2 na pol prazna kozarca, raje naredi enga polnega. vodna para peče (logično) ...tak da če ti žge sinuse, se je očitno spet navlažilo (vlaga iz stebla se razporedi po celotni masi) ...torej še ni prav suho, spet daš ven za nekaj časa in preverjaš zadevo vsake par urc (kak se suši je predvsem odvisno od prostora-okolice) ...sicer pa kot že povedano, to vse in še več, je že opisano na prvi strani. ko pa enkrat praktično ugotoviš kako deluje proces, boš vedno bil sposoben narediti fine~tasty herb.
masterblaster, ne bit zmeden kot je bila nekoč agni. prvo kot prvo si totalno pomešal zadeve, saj v tistem kar si quotal, jaz nisem pisal o skrivanju hefta pod zemljo za dalj časa, ampak o tem, kako se lahko delno poizgubijo arome, ko se odpira oni bližnji kozarec, kjer imaš travo za dnevno kajenje (ne pa za pod zemljo)... drugače pa če zakoplješ za dalj časa, so tesno zadelani kozarci celo boljši kot pa plastične vreče in podobno. Ti samo glej, da se držiš in razumsko slediš temi, ter da boš v bodoče pisal malo lepše kot pa delno normalno... potem pa lahko pričakuješ vljudno obnašanje tudi iz moje strani, brez da za to prosiš. predvsem pa ne začenjaj z potencialno provokantnimi izrazi kot so "vaša visokost" ...ker se včasih ne odzivam direktno na tvoja vprašanja, še ni razlog da postaneš divji ali depresiven... konec koncev dobiš najbolj zanesljive odgovore iz lastnih izkušenj. dejstvo pa je tudi, da meni sploh ni treba odgovorjat na vsako stvar (ki je že itak napisana), saj modi so na forumih zato, da se urejajo posti/teme ...ne pa zato da vsako leto igramo šolske profesore (sploh pa ne v sekcijah, kjer nismo zadolženi modanja)
nasploh pa je tale tema le okvirni vodič za sušenje, vse številke v prvem postu so relativne in odvisne od okoliščin. praktični uspeh je seveda tudi povezan z posameznikom, ki zna prilagodit čim bolj ugodne razmere v izbranem prostoru sušenja.
Lp, želim vam uspeh & happy smokin' from the flowers of yore