Ker vidim, da kroži glede AF veliko zmotnih dejstev vam dajem PAr smernic za delo z Autoflowerji:
Koliko zemlje?
Odvisno od hibrida, večina jih je danes shibridizirana z sativami, ki podaljšujejo veg rast in posledično večajo žetev. Za vse AF-je ala Auto Mazar, Auto Blueberry, Auto NL ipd...je optimalna količina zemlje NAD 12L!
Presajanje:
AF-jev NE presajamo. Pomagajte si z GuerillaMonk Metodo:http://www.autoflowerslovenija.com/t265-gms-sistem-za-presajanje-v-naravo , ali pa najprej posadite v plastični kozarček, kateremu odrežemo dno. Ko ste priravljeni za presajanje, enostavno pložite kozarec na večji medij. Korenine bodo lepo pognale skozu odprtino v kozarčku.
Koliko lahko pričakujem na AF-ju?
Odvisno od pogojev. AF zaradi svoje kratke veg. faze, NE POTREBUJE konstantnega gnojenja! V bistvu ima večina kupljenih substratov v sebi gnojila, ki zadostujejo za kompletno rast AF-jev! BLOOM BOOSTERJi in ostala NAVLAKA!!!!!! tukaj ni potrebna (mimgrede BlooM Boosterji so NATEG!) Ok, koliko na en AF? Od 2g do 140g ali več! Odvisno od hibrida, pogojev, trening tehnik itd. Ne sprašujte več KOLIKO BOM DOBIL, ker je vsak hibrid štorija zase.
In še tole večno vprašanje, ki je eno najboljbolj neumnih, ampak mi jih zastavljajo VSAK DAN 5x!!!!
`Ali je ta in ta af hibrid primeren za zunaj??!?!`
JA jebeeeemtiš glavce nesposobne!!!! AF-ji so bli delani za to, da tudi tisti, ki imajo kratke sezone, pridejo do outdoor pridelka! Pomislite: če AF raste samo 2-3 mesece...mi imamo sezono dolgo 6 mesecev.... ZAKAJ POTEM NEK AF NEBI BIL PRIMEREN ZA VGOJO ZUNAJ!?!?!?!? (čista logika, ki jo (presenečno ugotavljam) veliko ljudi ne premore!
KAJ JE NEPRIMERNA VRSTA ZA OUTDOOR PRI NAS??!?!?
Ja tista, ki cveti več kot 9 tednov. Torej sative in hibridi, ki ne bodo končali do konca oktobra. VSE OSTALO JE PRIMERNO ZA ZUNAJ!!!!!!!!!!!!! (pls stop asking me this!!)
Take it eazy, ne komplicirat preveč. AF so krasna zadeva. Vsi, ki boste prišli na cilj z svojimi gospodičnami, boste prijetno presenečeni, če boste delali, tako kot je treba.

Prednost AF-jev je ta, da če jih sadimo v začetku maja, bodo cveteli v delu sezone, kjer je dan najdaljši in sonce najvišje v zraku, kar se bo lepo poznalo na končnem produktu, ki bo z malo sreče very Indoor-like!
Srečno in predvsem varno!