OdgovorNapisal/-a baad » 23 Okt 2009, 20:32
New York City Diesel
Soma Seeds
Prijatelj mi je dal klon, kateri je že bil ukoreninjen v kokosova vlakna in zemljo.
Klon je "revegal" čez zimo, zato je zgledal star in nikakršen ( E.T.), imel je temne
zvite liste, z sicer že nekaj novimi, pravkar zraslimi. Klon, je bil dan v korito,
16 cm širine in 19 cm globine. Napolnjen je bil z kokosovimi vlakni in zemljo
od črvov ( 75% coco, 25% zemlja od črvov). Ta grow je bil test kokosa in zemlje
od črvov, kot tudi vse drugo, kako se obnese.
Klon je bil odrezan tako da sta ostali
dve veji »V«, in vse spodnje veje so bile odstranjene. Steblo je bilo trdo, saj je bilo staro.
Nekaj tednov je potreboval da je pognal korenine v kokos, ter bil zalivan z
vodo, dokler ni bil še razvit dober koreninski sistem.
Prestavljen je bil na 12/12, s tem da je bil prej 24 ur v temi.
Dobival je gnojila bat guano tea, imel je tudi že preflowerje.
Največjo pazljivost sem posvečal gnojenju, in opazil, da se je v 4 tednu potreba povečala.
Gnojilo se je vsako drugo zalivanje. Kokos se je lahko malce izsušil med zalivanjem.
Listi so bili podobni sativi in indici, vrhi so postali koničasti. V 5 tednu, so cveti bili dobesedno
prekriti s kristali, spodnji cveti, pa sploh niso rasli oz. skoraj nič in so bili potrgani, da se je energija
usmerila v glavne cvete. Zelo dobro je raslo, glede na to, da je raslo pod soncem oz. oknom.
V 9 tednu je bila visoka cca. 70 cm, in glavna vrha sta se stegovala proti soncu.
Žetev je nastopila v 10 tednu, in bila obešena, da se posuši. Med sušenjem je dišalo po sadju, eksotično.
Ko so bili vrhi suhi, so pri kajenju dali spicy okus, in niso spominjali na noben Diesel, ki sem ga
kadil kdaj prej. Kajenje je bilo užitek, efekti pa komplicirani, enkrat močno, drugič energično………
Pridelka je bilo več, kot bi pričakoval, od rože vzgojene pod soncem oz. oknom, nisem tehtal.
Vege cca 60 dni, cvetenje cca 70 dni, rastla v V ( dva dolga vrha ), gnojilo: bat guano tea
Okus po sadju, eksotičen, spicy
By Notty D ( povzeto iz revije )
PRIHODNOST JE ŽIVETI Z MATI NARAVO - vštric