NoName rožca
Re: NoName rožca
no roza gre pa vseeno proti koncu, torej pazi da bos zadnjih cca 14dni samo se z vodo zalivala.
aaaaa maaan too late I se xD
pejd na shrani.si pa tam uploadi sliko...čist preprost, po ti da pa linke pa skopiraš unga, kjer piše slika za forum s predogledom
GL & HF
pejd na shrani.si pa tam uploadi sliko...čist preprost, po ti da pa linke pa skopiraš unga, kjer piše slika za forum s predogledom
GL & HF
Pass the SHIT man!
Barabe Raj povejte kako nej slikco objavm
Ups sori, mal pozn so se mi zadnje objave naložile
Quote:
shrani.si uploadaš pa prilepiš link z predogledom.
lp,klop
shrani.si uploadaš pa prilepiš link z predogledom.
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
Mislim, da mi je končno uspelo Tud na shrani.si,... me je neki j..., da nism mogla do kode
2 tedna pred koncem? Kaj bi se pa zgodilo, če bi odščipnila samo zgornji verh? Bi ostalo še kaj pognalo?
narobe si razbrala da ima se 2 tedna do konca, ampak da 2 tedna pred koncem zalivas samo z vodo, brez gnojil.
Koliko ima do konca pa jaz tezko recem, poisci na forumu kdaj se pobere glede na kristale, ker je bilo ze dovolj napisanega o tem. tud glede delnega rezanja rastline jaz ne vem, ugibam pa da verjetno ni vredu rezat pol, pa pol pustit. Bo kdo z izkusnjam lahko povedal vec...
Koliko ima do konca pa jaz tezko recem, poisci na forumu kdaj se pobere glede na kristale, ker je bilo ze dovolj napisanega o tem. tud glede delnega rezanja rastline jaz ne vem, ugibam pa da verjetno ni vredu rezat pol, pa pol pustit. Bo kdo z izkusnjam lahko povedal vec...
Komot pustiš še spodnje verhce da dozorijo.Zna te presenetit.
Kuuul Pol pa čez kak teden al pa dva kr verhec odrežm,... pa da vidmo kaj bo,... neki pa morm met za probat za RD, in ostale dobre može