semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
JoeDoe: poglej še za Hybrids from Hell
pa ne da je eno seme 19-29 eurov?
13 semen
Za večjo izbiro poglej na seedbay, tam je 3x več različnih vrst.
Za večjo izbiro poglej na seedbay, tam je 3x več različnih vrst.
Quote:
Imam neke probleme na banki kot sem že povedal. Na bankomatu mi napiše da je kartica neveljavna, ko grem pa notri in mi preverjajo je pa vse vredu. zato so mi sedaj zaklenili prenose iz računa na račun da se prepreči možnost morebitne kraje. Sem ti pa zelo hvaležen za pomoč. kdaj pa boš naročal?
Nakažeš lahko tudi gotovino, ni potrebno preko računa.
Imam neke probleme na banki kot sem že povedal. Na bankomatu mi napiše da je kartica neveljavna, ko grem pa notri in mi preverjajo je pa vse vredu. zato so mi sedaj zaklenili prenose iz računa na račun da se prepreči možnost morebitne kraje. Sem ti pa zelo hvaležen za pomoč. kdaj pa boš naročal?
Nakažeš lahko tudi gotovino, ni potrebno preko računa.
jaz bi vzel s http://www.pickandmixseeds.co.uk/ za tam nekje 70eur če bo kdo naročal mogoče da se izognemo poštnini bi bil vesel če me kontaktira:)
-
Gost
kdaj konča easy sativa? pridelek? plesen? višina? rast? hermiji pri feminiziranih semenih?
Kje ste jo kupili? pri female seeds?
Kje ste jo kupili? pri female seeds?
Lp.
mam semena exodus cheese pa me zanima ce je kdo za kaksno menjavo.
just let me know.
mam semena exodus cheese pa me zanima ce je kdo za kaksno menjavo.
just let me know.
Ej a kdo ve če bo letos tut kšno skupno naročanje semen preko konoplja.org tko kot je blo ene 3 leta nazaj?Vem da sem takrat vzel neki od Sensi seeds.
gledam da je na trgo zmeraj več teh automatikov semen. pa me zanima npr. za auto-mazar(dp), kateri ima zelo dobre specifikacije.. lahko kupim reg. mazar in reg. ruderalis jih skupaj posadim na eno mesto da se oprasijo da dobim semena in od teh semen potem pričakujem auto-mazar primerljiv s onim od Dutch pasiona. je to tako preprosto kot se sliši??
-
1412162325
če bi 3x al pa 4krat ponovil postopek bi dobil stabilen autoflower križanec, prej bi mel ful različnih phenotov... ki v veliki večini nebi bli autoflower, križanje in žlahtnenje ni čist šolsko gojenje
pušim samo ganðo in hašiš iz Maroka