PS - postopek sušenja
Re: PÿS - postopek sušenja
ja vrjetn bo to to, pol morm kr odrezat tele bulce by babys aja samo se nekaj, zakaj je potrebno susiti v temi? sem ze iskal odgovro na to vprašanje, pa ne najdem nobenega pametnega odgovora, kaj je drugače v temi kakor na svetlobi tnx LP
na svetlobi se smola zelo počasi razgraja kao.
ti samo nastavi 2 pc venta v omaro,ki bosta menjavala luft v omari. pa tiste bule cele vstran vrži, kar vejo vstran vreži.
ti samo nastavi 2 pc venta v omaro,ki bosta menjavala luft v omari. pa tiste bule cele vstran vrži, kar vejo vstran vreži.
mene pa zanima če obstaja kaj preizkušenega da bi nekoliko prekril vonj ko sušim?trenutno si pomagam z arteričnimi olji ampak je problem kadar me ni zraven in se vonj pošteno poveča po stanovanju
počasi bo moja rožica odcvetela.. sedaj pa ne vem kje naj jo posušim. Ali ima kdo kakšno idejo, ampak doma žal ne morem. Razmišljal sem da bi jo prvo nekako spekel v pečici, da iz nje gre vsa vlaga, potem pa bi jo zaprl v nek nepredušen lonec in jo pustil nekje v temi? kaj mislite o tem.
btw to je moja prva sezona.
Hvala
btw to je moja prva sezona.
Hvala
Dej raje kakemu dobremu prjatlu pa naj on posuši.. fuck pečica...
Tole s pečico je res bosa ja...raje jo daj kolegu da ti jo posuši, pa mu odstopi in delež pa bosta oba srečna!
Fora je v tem, da sem letos vse zamudil. Tako da bo na rožici glih par g nevem a se mi to ravno splača ..
Če hočeš nekvalitetno kadit, lahko v mikrovalovko vržeš. Ni glih najbol, ampak je saj za kadit.
- Lacna-Pljuca
flatronLG: Male kolicine loh posusis tko da zapres v tupperware posodo in das v posodi spodi in zgori casopisni papir (oziroma reklamni, ki ne spusca crnila). Mors pa vsak dan preluftat in zamenjat papir, ker postane cist vlazen.
A je kdo že probal z soljo v zaprtem prostoru, kr namreč sol ful vleče vlago na sebe??
Lp
Lp