Vrste marihuane včasih
Re: Vrste marihuane včasih
Quote:
aja dej mi link od dcja...dubu bos dc skunk kar je fejk ce pa so ze tapravi dcji so pa zih 100e+ kar mi je pa nesmisel dajat
haha neveš niti kaj govoriš ... dc skunk ni fejk, je pač kros med dcjom pa skunkom
https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=2076
če se ti ne splača dat keša za seede, jih nisi vredn!
aja dej mi link od dcja...dubu bos dc skunk kar je fejk ce pa so ze tapravi dcji so pa zih 100e+ kar mi je pa nesmisel dajat
haha neveš niti kaj govoriš ... dc skunk ni fejk, je pač kros med dcjom pa skunkom
https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=2076
<3 Mary Jane !
lol prvo begije posadit! pa do konca pripeljat! pol se pa z luksuzom igrat! da ne bo pol ko gre ***eur u kurac
mislu sm fejk kot ne true breeding, pa tut nism reku d jih bom zdj kupvou reku sm sam da mi je vrsta zlo ušeč
Ik rook hennep
Quote:
če prodajalec ponuja 10 semenk za 120e se ne ukvarja s tem glih z srcem ampak z denarnico!
če prodajalec ponuja 10 semenk za 120e se ne ukvarja s tem glih z srcem ampak z denarnico!
Ik rook hennep
Quote:
Quote:
Evo tu ti dam pa čisto prav.Ljudje ki delajo take stvari ne spoštujejo te rastline.
Quote:
Evo tu ti dam pa čisto prav.Ljudje ki delajo take stvari ne spoštujejo te rastline.
A.C.A.B!
Če bi imel produkt ki bi ga ljudje kupovali za 1000€ bi ga ziher prodajal po 0,50€ pa še to kao za poštnino a ?
Let the positive vibes reach and teach you...
Ja povej enga takega V teh 120e ki jih das za pek semen , plačaš še delo growerja,elektriko ...
Vsak bo delal tak da bo nekaj v profitu ker tisti ki z srcem dela hitro neha zaradi pomanjkanja €€
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju
ne boš reku da grower porab 120e elektrike za 10 semen si pa smešen
Ik rook hennep
Nisem tega rekel , to si si ti tako razložil ... Nisem hotel pisat zraven miljon stvari ki jih grower rabi da ti na dom pridejo kvalitetna semena.Če ti je 120e predrago , ne kupuj-niti sam nemislim dokler nebom mel 2500e plače
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju