semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
rabim semena za indor growing. katere rastlince mi priporočate? pa če ma kdo kej semenk naj prosim sporoči.
-
herbman
če je še možno si naroči majico konoplja.org zraven dobip 10 semen esmeralde(primerna za outdoor),pa se malo špilaj;)
ma ja outdoor... js nucam indoor pa ena tko saj nekak kvaliteto... (ne mislm zj da esmeralda ni kvaliteta...)
ja ja se spilite ja policijaaaaa vidi use tle in ip-je od useh
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
-
whitewidow
lep pozdrav vsem skupaj!!
mam namen naročt outdoor mix(25 seeds)44eur+poštnina, od sensi seeds.je odločitev pametna, kako je kei z dostavo(kolk časa traja da semena prispejo od trenutka naprej ko prejmejo denar)? če ma kdo kei izkušenj naj se prosim razpiše;))
mam namen naročt outdoor mix(25 seeds)44eur+poštnina, od sensi seeds.je odločitev pametna, kako je kei z dostavo(kolk časa traja da semena prispejo od trenutka naprej ko prejmejo denar)? če ma kdo kei izkušenj naj se prosim razpiše;))
Ne sodi cloveka preden ne bos v njegovih mokasinih prehodil 10 milj...
mene zanima jaz bom sadil na balkonu kere semenke priporocate.... pa iz kere spletne strani...naj jih narocim tnx
-
LojzeVrtnar
semenke iz trave, ki si jo kupil...
ta odgovor je ene 100x že napisan.
če pa že... maš še kako drugo temo, kjer se o tem piše, pa si mal preberi in izberi, kar misliš da je dobro zate. nekdi je pred kratkim hvalil femaleseeds se mi zdi..
lp, lv
ta odgovor je ene 100x že napisan.
če pa že... maš še kako drugo temo, kjer se o tem piše, pa si mal preberi in izberi, kar misliš da je dobro zate. nekdi je pred kratkim hvalil femaleseeds se mi zdi..
lp, lv
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
dej no a ma kdo semena?... indoor semena?
ma kdo low rider semena za prodat ?