Gnojilo
Re: Gnojilo
Kleto hvala!
Sem pa glih odkril, da obstaja tudi BioCanna Flore in Vege, Booster... Tko, da zna bit kr zanimiv.
Sem pa glih odkril, da obstaja tudi BioCanna Flore in Vege, Booster... Tko, da zna bit kr zanimiv.
Bio zna bit hud ja. Sam že tole k mam jest je hudo.
zadeva biogen od canne je zlo draga..
ta bio-grow od biobizz imam jaz za veg.za cvetenje pa plagron alga-bloom k obema pa dodajam hesi super vit
lp
<baphomet>
lp
<baphomet>
the walley of sylvania
aqnes koliko pa stane to gnojilo? pa se ga kje kupit v prosti prodaji ali samo preko interneta. Ali ga imajo v bolse zalozenih trgovinah z gnojili in vse za vrt::D
cupa, mislm, da jih ma psunder, pa verjetno ni edini...
Sam se pa zelo zanimam za BioCanna proizvode. Na zalost jih pri nas ne prodajajo, sem pa nasel spletno trgovino v Italiji, kjer poleg gnojil, prodajajo pravzaprav vse kar se tice konoplje - you name it! web page
Mogoce kdo ve, tale slovenski HeadShop drzi Canna produkte, kaj pa BioCanna? V Italiji so kr mal zasoljene cene, ali pac?
Sam se pa zelo zanimam za BioCanna proizvode. Na zalost jih pri nas ne prodajajo, sem pa nasel spletno trgovino v Italiji, kjer poleg gnojil, prodajajo pravzaprav vse kar se tice konoplje - you name it! web page
Mogoce kdo ve, tale slovenski HeadShop drzi Canna produkte, kaj pa BioCanna? V Italiji so kr mal zasoljene cene, ali pac?
Oj,meni je potekel rok gnojila.Pa me zanima če lahko še naprej gnojim z gnojilom da ga nebom vrgel stran.A bo to rožam kaj škodilo ali ne?
lp rasta11
lp rasta11
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Jaz bi raje vrgel stran. Raje dam 600sit za novo kot pa da reskiram cel grow.
...po drugi strani pa imajo gnojila dolge roke, se pravi je tvoje že itak ful staro. Dvomim da se je zdaj v parih dneh kaj ful spremenila sestava...
... ma kurc.... kupi si novega žid.
...po drugi strani pa imajo gnojila dolge roke, se pravi je tvoje že itak ful staro. Dvomim da se je zdaj v parih dneh kaj ful spremenila sestava...
... ma kurc.... kupi si novega žid.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007