semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
maš tam cenik na 13 strani če mogoč nis vredu vidau sam ne za domačico
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Quote:
Zivjo.
Narocilo semen trenutno poteka po sledečem postopku. Meni na privatno sporočilo pošlješ naslov in informacije, kaera semena želite. Na dom prejmete predračun. Ko je račun plačan, pošljemo semena.
lp
Agnes mislim,da nisi resn/a glede teh naročil.Semena sem ti naročil na PM-u pred 10 dnevi,od takrat do danes nisem prejel nobenega predračuna.Daj sporoči če sploh bo kaj iz tega,da vem,ali naj počakam ali pa naročim semena kje drugje.
Malo resnosti,no pa lp.
Zivjo.
Narocilo semen trenutno poteka po sledečem postopku. Meni na privatno sporočilo pošlješ naslov in informacije, kaera semena želite. Na dom prejmete predračun. Ko je račun plačan, pošljemo semena.
lp
Agnes mislim,da nisi resn/a glede teh naročil.Semena sem ti naročil na PM-u pred 10 dnevi,od takrat do danes nisem prejel nobenega predračuna.Daj sporoči če sploh bo kaj iz tega,da vem,ali naj počakam ali pa naročim semena kje drugje.
Malo resnosti,no pa lp.
the walley of sylvania
Ce bi se zapeljal do Graza, bi jih ze mel v zemlji.
Tako sem jaz vsaj naredil.
Tako sem jaz vsaj naredil.
Defecate on your book of belief
Jas sm poslal Agnes PM pa sm jo vprašu kolko semen je v enem packu (pa še neki) pa čakam par dni pa še kr ni blo odgovora
-
ganja_farmer
zanimivo je glede dodatnega semena, ker večina seedbank prodaja po 10 semen, ene par pa po 15 semen s tem, da ti eno seme podarijo zato je v paketu 11 oz. 16 semen. madonca kako so radodarni
mene pa zanima kako je s shranjevanjem; kolk časa jih maš lahko doma (neuporablene), če so skoz v hladilniku???
Ne brini ti sam mej nekje na suhem pa ti bodo 50 let zdržale
Enjoy what is natural
-
MrGreenfinger
Letos imam spet enega dvospolnika, ki ga sem posadil posebej za "naskok". V eni knjigi(ne vem natančno) sem prebral da če skrižaš dvospolnika z mamico da so 75% možnosti da je žensko seme?
Ali lahko kdo to potrdi?
Ali lahko kdo to potrdi?