salvia

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
Odgovori
begunec007

Re: salvia

Odgovor Napisal/-a begunec007 »

Aha, razumljivo. Za firbec vprašam če morda veš...bi bilo potem legalno podariti bilko?
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World
begunec007

Odgovor Napisal/-a begunec007 »

Pa še to. Če je prepovedana prodaja ne pa posedovanje, je najbrž nekje nek pisni dokument RS ki ima navedeno pri katerih zadevah je le prodaja prepovedana? Kako se mu reče in kje ga najdem?

Da nebom spet ministrstvu pisal ker sem že nazadnje izpadu idiot k sem mislu da so spore za cubensise (gobice) legalne... :lol:
Vaporizer Titan & Royal White Widow = Wonderfull World
Nezagren

Odgovor Napisal/-a Nezagren »

begunec007 napisal/-a:Pa še to. Če je prepovedana prodaja ne pa posedovanje, je najbrž nekje nek pisni dokument RS ki ima navedeno pri katerih zadevah je le prodaja prepovedana? Kako se mu reče in kje ga najdem?

Da nebom spet ministrstvu pisal ker sem že nazadnje izpadu idiot k sem mislu da so spore za cubensise (gobice) legalne... :lol:
Zdaj se je zakonodaja spremenila, Sistem v oblaku doboli da IT storitve upravlajo z preprodajo salvie. Osebno medim da morajo biti tudi gobica and. MDMA legalne.
Nezagren

Odgovor Napisal/-a Nezagren »

Nezagren napisal/-a:
begunec007 napisal/-a:Pa še to. Če je prepovedana prodaja ne pa posedovanje, je najbrž nekje nek pisni dokument RS ki ima navedeno pri katerih zadevah je le prodaja prepovedana? Kako se mu reče in kje ga IT storitve najdem?

Zdaj se je zakonodaja spremenila, Sistem v oblaku doboli da IT storitve upravlajo z preprodajo salvie. Osebno medim da morajo biti tudi gobica and. MDMA legalne.
Na internetu je članek, Knjiga o IT rešitvah.
Odgovori