GOBICE
Re: GOBICE
Kupil sem mycobox od marleka pes amazonian. Sem popoln začetnik. Zdaj po petih dneh, še ni nič na površju, se pa vspodaj dogajajo spremembe, pač vse postaja belo. Mislim da je vse vredu. Gledal sem posnetke na youtube in je več različnih načinov pristopa. Kaj pravite na načine npr. preden se nalije voda da se prepika z vilco substrat? So tudi varijante, ko se dolije 0.3 vode v vrečko, škroplenje vsakih 5dni itd...kaj je vredu za rast in kaj ne? Js osebno sem sam naliu vodo za 12ur in dal v vrečko. Danes po 5dneh sem odprl in 6x pošprical z vodo. Js mam temp. 23-26, par urc dnevne svetlobe in to je to. Škropiti več ne mislim ali pač?
Zanima me tudi ta box od marleka, ko ga dobiš po pošti, je takoj pripravljen za grow ali so kakšna pravila?
Videti je da delaš vse tako kot je treba, manjka ti samo potrpljenje
ja potrplenje je res premal. Kr naprej kontroliram in opazujem
http://i207.photobucket.com/albums/bb180/FINc_P/DSC00120.jpg
Mene pa zanima če je tuki vse uredu. Da ni tista bela stvar med gobami kakšna plesen. Je vse ok?
Mene pa zanima če je tuki vse uredu. Da ni tista bela stvar med gobami kakšna plesen. Je vse ok?
Zgleda lepo. Dokler je belo je ok, se mi zdi. Koliko dni je minilo odkar si odlil vodo?
odlil sem pred dvemi tedni. samo najprej se nič ni dogajalo en teden (pomoje je blo prehladno okolje), pol sem dal pa na toplo se je pa začelo.
en teden je še prekmalu...čist odvisno. V dveh bi se pa že moglo kej zgodit, in se ti tudi je. Lepo izgleda
Zanima me še to odpiranje vrečke ko malo razpiham in škropim, če so možnosti za okužbe?