Rastline, ki vsebujejo DMT

Sadje, zelenjava, zdravilne, okrasne in psihotropne rastline
Odgovori
giovanni

Re: DMT??

Odgovor Napisal/-a giovanni »

Hvala ekolog, sam sem sicer dobil ta vodič - http://deoxy.org/smokedmt.htm.

sem pa zasledil tudi tega tvojega, ki pa sicer zahteva mimoso hostilis(čeprav potek ni bistveno drugačen). A se da ta prašek tudi na kak lažji način konzumirat kot obdelanega kadit? Varjnta ayahuasca, da popiješ?
aaa

Odgovor Napisal/-a aaa »

nekaj me se zanima o dmtju. Kako močne so halucinacije? a ti vidis okolico al si ubistvu u "2gem svetu"? k nprimer pr gobah vem pac da ti vidis okolico, pa sam pac kake 2d stvari se ti pojavlajo k jih uresnici ni pa kaki prisluhi sam več al mn se zavedas okolice. kako je pri dmtju teh 15min si prisoten al mas pred ocmi "neznani x" svet in se ubistvu ne zavedas okolice? Aja pa se to a se ga da dobit kjed na ulci, al je bl redka zadeva? K neki folka k sm prasu ce lohka kjed zrihtajo dmt, so sam rekl kva pa je to?
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
JORDAN

Odgovor Napisal/-a JORDAN »

Ok je kdo tukaj, ko je naročil skorjo korenin mimose hostilis iz kakšne internetne strani, brez zapletov in uspesno ekstraktiral DMT?Če je komu uspelo pridobiti DMT na kakšen drug način ga prosim naj napise kakšne so njegove izkusnje.

Prosim naj ne pametujejo ljudje ki imajo izkusnje z DMT samo iz interneta...ker vsi vemo da je nezanesljiv in lahko koga zavede v nepravilno ekstrakcijo in uporabo DMT-ja.
konoplaj

Odgovor Napisal/-a konoplaj »

Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

naj mi že en pove iz česa naj to dobim!!!?
Hell, it's about time.
WackyBacky

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Če ne veš, don't even think of trying it.
bdbstone

Odgovor Napisal/-a bdbstone »

Quote:

Če bi malo manj igral ignoranta in malo prebrskal po temi, bi videl, da je Ekolog že pejstal tale link: http://www.neurosoup.com/plants_containing_dmt.htm

ps.:Dosti teh vrst rastlin, trav, žitaric, rožic, drevja najdeš povsod po Sloveniji.. Drugače se DMT nahaja namreč tudi v človeških možganih, kjer igra vlogo pri spanju..
aaa

Odgovor Napisal/-a aaa »

Quote:
Quote:

Če bi malo manj igral ignoranta in malo prebrskal po temi, bi videl, da je Ekolog že pejstal tale link: http://www.neurosoup.com/plants_containing_dmt.htm

ps.:Dosti teh vrst rastlin, trav, žitaric, rožic, drevja najdeš povsod po Sloveniji.. Drugače se DMT nahaja namreč tudi v človeških možganih, kjer igra vlogo pri spanju..

ja vendar v zelo mahi koncentraciji pa se to samo 1 h preden se zbudis. So pa hudi te mozgani k baje proizvajajo najcistejso obliko NN-DMT ja
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

no vidim da je veliko trav pa zitaric da je DMT noter. pa recimo da js naberem kako kilo ene trave pac ko usebuje to, ka naj nardim ektrakt al kok naj DMT ven dobim? pa ce bi se tega res lotu bi res rabu ornk vedet kako in kaj s tem kr kuker sm sou na ene par linkov se ni s tem za spilat, zato ce bi delu ekstarkt bi meu na zacetku manjso koncentracijo?
Hell, it's about time.
bdbstone

Odgovor Napisal/-a bdbstone »

heh, ja, sej klele je polno fore kako to potem ven dobit.. Pomojem z kakim alkoholom lohka tud z vodo, itd.., oz kej kar topi ta DMT, poglej malo po internetu..

Čisti DMT boš po resnici povedano verjetno bolj težko ven dobil, v bistvu bi moral večkrat ekstrarhirat, itd., najlazje ti je ce dobis necistega, kjer so notri se primesi... V glavnem, sam sem gledal kako to indijanci pripravljajo iz skorje drevesa. Enostavno kurijo spodi pod skorjo in tako se drevesna smola skupaj z DMT izloči od skorje oni pa potem to smolo poberejo dol s prstom. In to smolo potem kadijo. Ni pa to seveda čisti DMT, ampak ima pa zadosti DMTja v sebi da bos imel fleše po tem še pa še.

Za pripravo 'napitka' pa v bistvu dosti teh travc, drevesnih skorj, ki vsebujejo DMT skuhaš v enem loncu. Ker pa DMT v zelodcu napade encim in tako DMT razpade ze v zelodcu se preden pride v kri. Potrebujes torej nekaj kar bi zavrlo ta encim, da bi DMT svobodno lahko prisel v kri. Potrebujes torej MAO inhibitor, kjer se pa spet lahko odlocis za polno enih rastlinc, ki imajo MAO inhibitorske lastnosti..

Bah, tole sem nekak sklamfal skupaj k so informacije k so mi nekako ostale v spominu, v glavnem stvari ki so bile tudi tukaj in na drugih forumih ze razlozene, bom malo prebrskal po internetu in ti probal drugic bolj natancno razloziti, ker tele stvari tudi mene vedno bolj zanimajo in enkrat bo treba tole probat..
Odgovori