Quote:
Hotu sm povedat da on mogoce zna zalivat ti pa ne. Sam kukr si reku vidm da znas. Tko da jst sm ti dau sam neki nasvetou k bi jih blo pametno upostevat. Ker ti lahko zalivas 1x na 2-3dni lahk pa 2x na dan sam res po mal tok da ohrans zemlo vlazno. Sam mislm da si meu ti zemljo prevec namoceno in ti je nastala plesen. Mislm da ti je Hippy reku da pokrijes zemljo zato da ti ne bo se kj nastal ker nemore nc druzga uspet ker nima svetlobe. Drgac sm pa jst teb use lepo razlozu in ce mas se kksno uprasanje kr prasu. Drgac si me pa prej k sm to reku narobe razumeu. Ker je bistvo da se naucis zalivat tko k je treba da ne bo nepotrebnih napak, raznih plesni in podobno. Drgac ma pa tale sloskank skos neki proti men kukr vids zato je tut reku da on zaliva vsak dan pa je kul namest da bi ti povedu da je kul ce zalivas vsak dan sam po mal. Uglavnm hotu mi je dt vedt da ma on bl prou k jst in se je s tem mal pametnga naredu. Drgac je blo pa cist nepotrebno.
Hvala!
Haha ti mene očitn videt nemorš k sm ti moriv
Ampak priznaj, deluje :P Zadnje 10 tvojih postov, je že na ravni oziroma boljše kot je bilo ;> Te bom še mal, da bo še bolš ;>
(In nima veze kdo bi to napisal, bi mu oporekal. Ker daen reče da ni pametno vsak dan zalivat, pač NI res. Že zarad tega ne ker je zalivanje dokaj relativn pojm.)

.