No bom jaz poskusil po najboljših močeh. Nism neki profi vendar nekaj malega sem se že naučil
Prvo glede osvetlitve. Če hočeš, da ti bodo rožice lepo zacvetele in naredile vrhove rabiš hps oz mh svetilo. Mh je namenjena vegetaciji, hps pa obdobju cvetenja. Za začetek lahko komot uporabljaš hps žarnico za oba obdobja. S nekimi neonki oz. varčnimi ali kaj podobnega neboš naredil kakega pametnega pridelka.
Ko rastlina dozori oz. konča svoj cikel se bodo začeli listi sušiti in s tem se življensko obdobje konča.
Klonira se ponavadi potem, ko ugotoviš spol rastline, ker predvidevam, da neželiš moških klonov.
Glede osvetlave je takole. Vegetivna faza oz. kjer roža raste je 18/6. Ko prestaviš na 12/12 rastlino priliš v cvetenje.Rastline se obnašajo po sistemu sonca v naravu. Spomladi ter poleti je dan najdaljši tako, da rastline rastejo. Ko se dan skrajšuje rastlina začne cveteti, da naredi semena in tako poskrbi za naslednje generacije
Osvetljitev naštimaš glede na velikost boxa. Če imaš veliko prostora pustiš dlje na vegetivni fazi in s tem boš imel tudi več pridelka. Če se ti mudi, skrajšaš in prej priklopiš na 12/12, da roža zacveti.
Kontroliranje cvetenja mislim, da sm že razložil zgoraj
Cookiji so dejansko thc izstisnjen iz rastline ter zmešano v navaden testo piškotov. Liste se ponavadi uporablja, ker je ljudem škoda vrhov in jih imajo raje za kajenje oz. haš. Je pa dejstvo, da listi vsebujejo bistveno manj thcja. Receptov imaš na forumu malo morje kako zadevo pripraviti.
Samci ne naredijo semen vendar cvetni prah kateri oplodi zenske rastline. Listi so uporabni, vendar, če boš samce pustil ob ženskah rastlinah ti jih bodo oplodili in tako boš imel pridelek poln semenk in ne robe katero predvidevam želiš kaditi.
Upam, da je bilo dovolj preprosto. Če se kje motim me prosim popravite
Lp