lej, na taka vprašanja točnih odgovorov ni, kar sem mu tut napisal. največ se naučiš iz lastnih izkušenj in kakšn kiks sem pa tja ti pri tem samo pomaga. vse je odvisn od tolkih dejavnikov, da ne morš rečt 5 tednov, pol pa preklop na cvetenje. mogoč ma majhen box, ki bo v 5 tednih že preveč zaraščen in bo na koncu omara premajhna. lahko ma veliko omaro in eno počasi rastočo bilko (iz različnih razlogov), pa bo v petih tednih komaj kaj zraslo z nje. omenil je, da so rože 60-85cm, nič pa ni povedal, kako razvite, a so kej vršičkane, kakšn plac ma, kakšno luč,... kar je pomembn za koristen odgovor. lohk bi kakšno fotko prlepu, pa bi blo takoj lažje govort. tut svoj plac bi lohk vsaj prbližn opisal pa povedal kakšn setup ma. kot sem že reku, najbolj mu s takimi informacijami lohk pomaga edino kakšna jasnovidka.
Quote:
Pejd enga spržit pa mal razmisl!
no glede tega, pa lohk kar čakaš in čakaš in čakaš. ko bom jst spet kakšnga spržil in ob tem razmišljal o tem primeru, mu bo verjetno že vse jasn, kar se tiče growanja.
pa vseen, da ne bom spet le lajal v prazno, mu bom povedal, kaj bi jst naredu. spet je več možnosti, za katere ne vem, če so pogoji. ena možnost je, da dvigneš lampo (verjetn je že do konca dvignjena), lohk zamenjaš omaro, da vzameš večjo (verjetn tut ne pride v poštev), obrezovat v cvetenju ni dobr, tko da tut to odpade. ostane sam še kakšn LST alpa HST (krivljenje oz. prepogibanje zgornjih vejic, vrhov), če je varjanta. lohk jo neseš tut ven v naravo, čeprav se zna zgodit, da bi ušla nazaj na vege. pa a ste res čist brez domišljije, da ne morte razmišljat s svojo glavo? al je premal krvi v thc-ju za mal logičnega razmišljanja?