Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
tam ene 25st.c
pravila veljajo za vse enako.... brez oglasov prosim
Imam eno bilko zunaj - pravo lepo grmovje
Me pa ze malo skrbi ker niti po dveh mesecih ne kaze nobenih znakov spola?! Vzklito iz semena - sorta neznana.
Me pa ze malo skrbi ker niti po dveh mesecih ne kaze nobenih znakov spola?! Vzklito iz semena - sorta neznana.
Boš zvedu tam nekje julij, avgust ko začne cvetet , a to maš regular?
Pojma nimam kaj je k sm najdu doma ena semena (najbrz sm jih pac med verhi k sm kupu kdaj meu pa sm jih spravu) - in tko mam 3 rastlince (ena je hermic - sm jo dau kolegu da mi ne oprasi ostalih dveh, druga je zuni mas zgori sliko, tretjo mam se doma je pa zenska - ma ze par belih laskov).
Gojim prvic.
Gojim prvic.
-
Lisica4248
mal se pazi tamle vidim da maš podrto drevo blizu , da ti nebojo pršli pospravlat ker tole bo sigurno vidu gozdar.
Ne bo
Tle je ze spucan pa na takmu koncu je k res noben ne hod - dobr d je padlo par dreves da sm dobu plac z dost sonca (ni idealno a zadost je).
Vseeno hvala za skrb.
Tle je ze spucan pa na takmu koncu je k res noben ne hod - dobr d je padlo par dreves da sm dobu plac z dost sonca (ni idealno a zadost je).
Vseeno hvala za skrb.
Quote:
Nice. Zelo mi je ušečna že sama struktura bilke še parkrat pofimaš, pa bo taprav grm. Upaj samo, da je ženska. Zato je dobro že prej spol preverit (če se le da) predno gredo v naravo, da nimaš potlej skrbi z deci.
Nice. Zelo mi je ušečna že sama struktura bilke še parkrat pofimaš, pa bo taprav grm. Upaj samo, da je ženska. Zato je dobro že prej spol preverit (če se le da) predno gredo v naravo, da nimaš potlej skrbi z deci.
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
A da ji še porežem verhe?
A kr povsod?
Sm pa mislu da sm jo prevečkrat že vršičkou - spodnji listi ne dobijo skor nč svetlobe...
A kr povsod?
Sm pa mislu da sm jo prevečkrat že vršičkou - spodnji listi ne dobijo skor nč svetlobe...