Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
jz ze dobr tedn duma kuprive namakam probi 1kg kopriv dej u 10litrov vode pa pust usak dan zmeši mal pa k se neha pent so dobre za zalivat pol pa mešaš 1dl na 1l vode
lp
lp
kar seješ to pol žanješ
Zanima me, če 1 mesec starim rastlincam škoduje če jih dež poškropi po listih ?
l.p.
l.p.
Quote:
l.p.
sej se hecaš ane?
l.p.
sej se hecaš ane?
vitamins...T,H,C
Seveda jim, stopile se bodo in se spremenile v zelenkasto kašo.
Iščem eno lowryder sorto za posadit v loncu... pa nimam ideje kaj nej kupm.
Do zdej sm gojil Easy Sativo-super high, neki srednjega gor....pa Purple power-ogromno gor, ampak švoh.
Kerga lowryderja bi priporočal?
Do zdej sm gojil Easy Sativo-super high, neki srednjega gor....pa Purple power-ogromno gor, ampak švoh.
Kerga lowryderja bi priporočal?
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
Quote:
Ja, kravji gnoj
Neuporabno...zakaj misliš da ga kmetje sipajo po 20t na hektar...ker je v kubiku hlevskega gnoja (1200kg-1m3) komi 19kg hranljivih snovi. Ovčji in kurji je veliko boljši vendar jaz hočem neki močnejšega.
Koprive so po 1 tednu strup ne pa gnojilo.Vem pa ker sem univ.dipl.ing. Agronimije...torej kmetjistva pa brez zamere... drugače pa hvala za predloge...Ja star osu sm ampak vsega pa tud nevem
Ja, kravji gnoj
Neuporabno...zakaj misliš da ga kmetje sipajo po 20t na hektar...ker je v kubiku hlevskega gnoja (1200kg-1m3) komi 19kg hranljivih snovi. Ovčji in kurji je veliko boljši vendar jaz hočem neki močnejšega.
Koprive so po 1 tednu strup ne pa gnojilo.Vem pa ker sem univ.dipl.ing. Agronimije...torej kmetjistva pa brez zamere... drugače pa hvala za predloge...Ja star osu sm ampak vsega pa tud nevem
Univ.dipl.ing. pa neveš, da rastline skuriš, če jih preveč pognojiš? Potem pa vsipaj vsaki rastlini lopato uree.
kdo je reku da bo kdo kaj sipal kam? rabim zadevo ki je mala in vsaj tolk močna kokr vreča ureje.Tko sm mislu...to pa z razlogom ki bo kmal obrazložen