Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Končno mi je po dveh dneh razmišljanja in pokajenega na stotine žbejev z vašo pomočjo uspelo prižgati lučko. Hvala!!!
Arabska molža je zakon!
sem vesel za tebe.. meni se ni uspelo.. nekaj slik kako zgleda..
na skici zgleda tako.. upošteval sem tudi vaše nasvete vendar se žarnica ni prižgala.. :/
na skici zgleda tako.. upošteval sem tudi vaše nasvete vendar se žarnica ni prižgala.. :/
Zdravo,
to je moj drugi grow in prvič delam scrog tehniko. 2 dni nazaj sem preklopil na cvetenje. Prosil bi vas če mi lahko svetujete kako je z rezanjem listov pod mrežo. Kako vem katere lahko odrežem oz. kakšen način je najboljši?
Pa še nekaj slikic:
Hvala!
to je moj drugi grow in prvič delam scrog tehniko. 2 dni nazaj sem preklopil na cvetenje. Prosil bi vas če mi lahko svetujete kako je z rezanjem listov pod mrežo. Kako vem katere lahko odrežem oz. kakšen način je najboljši?
Pa še nekaj slikic:
Hvala!
Pozdravljeni. Meni se roza tika luci in skuri liste zanima me ce jo lahko zredcim ima to kaksne posledice.
Lp,shady
Lp,shady
-
WithoutName
@shady: verjetno nemorš luči višje prestavt, zato raj upogn rastline kot pa da ji trgaš liste
Živjo, jaz imam letos kar precej težav s sušenjem outdoora. Zanima me ali je to na slikah gniloba in če so verhi še uporabni. Stebla so začela rjaveti po nekaj dneh sušenja.
Aja pa še tole. Imam polno takih verhov in prav tako ne vem kaj z njimi.
Tiste značilne bele plesni ki bi se razraščala po batih sicer ni opaziti ampak se mi zdi vse tole malo sumljivo...
Aja pa še tole. Imam polno takih verhov in prav tako ne vem kaj z njimi.
Tiste značilne bele plesni ki bi se razraščala po batih sicer ni opaziti ampak se mi zdi vse tole malo sumljivo...
Verjetno je plesen, ja. Če bat kr razpade, ko ga probaš malce narazen dat, potem je to to.
Če je bat plesniv samo na enmu koncu, potem jaz to plesen enostavno odstranim, če je pa tko plesniv, da je mal na enmu koncu, mal na drugmu koncu vrha, pa jst plesen z večjega odstranim, preostanek bom mel pa za ice hash.
Če je bat plesniv samo na enmu koncu, potem jaz to plesen enostavno odstranim, če je pa tko plesniv, da je mal na enmu koncu, mal na drugmu koncu vrha, pa jst plesen z večjega odstranim, preostanek bom mel pa za ice hash.
@m00d a letos bo tud akcija a?Jest se že veselim
Kakšna akcija?