Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
Ja to mi je jasno sam mam eo ki je ista sorta pa mal vecja od te sam da je nekje na polovici pa je tut ful začela rumenet.:S Zaj pa ne vem al bi jo flushno da bi toto gnojilo ven spral sao te bo pa skup padla zarad preveč vode:)
Zdravo. pri eni od mojih rastlin sem opazil da so se mi listi na vrhu rastline začeli tvijati navznoter ter malce rumeneti.
rastlina je bila normalno zalivana in na vsake toliko časa pognojena. upam da mi lahko kdo pomaga. če je potrebno priložim sliko.
lp
rastlina je bila normalno zalivana in na vsake toliko časa pognojena. upam da mi lahko kdo pomaga. če je potrebno priložim sliko.
lp
ja kar sliko prilloži ti bo najlažje pomagati
Hej,
mogoče kdo ve kaj žre liste in kako ubiti hudiča
zasledil sem samo te bele živalce pod listi ki delajo neke bele pajčevine kot vata:
mogoče kdo ve kaj žre liste in kako ubiti hudiča
zasledil sem samo te bele živalce pod listi ki delajo neke bele pajčevine kot vata:
Kaj rastlini manjka?
S čem naj pognojim?
S čem naj pognojim?
tukaj prilagam še sliko
Hello pobje kako vi dodajte bodisi železo pa magnezij uglavnem (makroelemente). Usi mi pravjo da naj raztupim šumeče tablete pa zalijem. Samo ne vem koliko je doza. niti nisem siguren če so te makroelemti v šumečih tabletkav v taki obliki, da bi jih rastlina znala izkoristiti?
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
Quote:
tukaj prilagam še sliko
ja listi se po robih navzgor dvigajo to pomeni da je rastlini zelo vroče in posledično ti sonce tudi kak list ožge sploh ker imaš sativo ki ina zelo oske liste se še prej osušijo konice kot indicam..
tukaj prilagam še sliko
ja listi se po robih navzgor dvigajo to pomeni da je rastlini zelo vroče in posledično ti sonce tudi kak list ožge sploh ker imaš sativo ki ina zelo oske liste se še prej osušijo konice kot indicam..
Quote:
Kaj rastlini manjka?
S čem naj pognojim?
a to imaš mogoče zemljo kar iz placa
Kaj rastlini manjka?
S čem naj pognojim?
a to imaš mogoče zemljo kar iz placa