Ask old farts a question

Diagnostika bolnih rastlin in prva pomoč
Odgovori
Exstasy

Re: Ask old farts a question

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Vršičkaj jo pa se bo..
Mravlja

Odgovor Napisal/-a Mravlja »

Quote:
lp. mene pa zanima zakaj se mi moja roza noce razvejat hvala za odgovor!

Premali tegl ali pa premalo sonca
weedman123

Odgovor Napisal/-a weedman123 »

zunaj jo mam
belivitez

Odgovor Napisal/-a belivitez »

jaz mam pa tud eno butasto vprašanje pa čeprav sem čist cel forum in vse prebral.. namreč dal sem klit semena (vata,temen prostor,sobna temp.) in niso vsa semena vzklila :/ par semen "namakam " že več kt teden in nič:( tista ki so pokazala kalček je pa tud čist majhen kalček vendar sem dal vseeno v zemljo..a bo kul?tista ki še vedno niso vzklila je sploh smotrno še imet ali vseskup vržem v koš?:)mal mi je bed k ravno femi semena ne vzklijejo passion|#1, škoda ni garancije na semena
weedman123

Odgovor Napisal/-a weedman123 »

mogoc gnojilo za vegetacijo ali kaj???
m00d

Odgovor Napisal/-a m00d »

To si letos kupil semena? Pa vzdržuješ vlago v vati? Jst sm letos kupil pri Dutch Seeds Passion #1 in Frisian Dew pa so mi vsa semena, ki sem jih dal kalit vzklila. Ampak jaz sem nisem zajebaval z raznimi vatkami pa papirji ampak sm jih dal direkt v zemljo v lonček, slab centimeter globoko, pazil, da je zemlja skoz vlažna in so bla vsa semena zunaj po štirih dneh.
belivitez

Odgovor Napisal/-a belivitez »

ta semena so letošnja seveda, vlago vzdržujem...za ostala semena nevem od ktere sezone so:/
upam da bo kaj iz teh semen:)reci po kolikšnem času so ti bilkice ven iz zemlje pogledale?
Exstasy

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Semena ki si jih dobil od mene so od lanske sezone.
Dicer

Odgovor Napisal/-a Dicer »

Jst sm kaliu v vodi in mokrem papirju (wc papir), pa so mi vzklila semena po približno 2-3 dneh. Ko sm jih posadil so rable pa še prbližn 3-5 dni da so iz zemlje pokukale.

Lp
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.
weedchecker

Odgovor Napisal/-a weedchecker »

Jas pa vzklijem tak da so kalčki dolgi enih 2 cm pa pol dam v zemljo in pustim tak da seme gleda malo ven in zjutraj so zunaj že listki, kolega pa jih tak dolgo klije da so kalčki dolgi več ko 2-3 cm in in se že lupina loči od bilke in ima že listke in pol da v zemljo in mu tudi fajn uspeva samo baje treba pazit da ne poškoduješ korenine vmes.
Odgovori