Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Ti jo kar pusti pa si bo že upomogla, daj ji malo časa. To sploh ni problem...
Freaky tebi pa priporočam da malo pobrskaš kako narediti gnojilo iz banan. Banane imajo ZELO visoko vsebnost kalija in ne bos prvi ki je delal to gnojilo sem že nekje zasledil... če najdem objavim...
Freaky tebi pa priporočam da malo pobrskaš kako narediti gnojilo iz banan. Banane imajo ZELO visoko vsebnost kalija in ne bos prvi ki je delal to gnojilo sem že nekje zasledil... če najdem objavim...
-
matevzturk
iz rastlin sm naredu klone pa jih bom dal na 12/12 de bodo pokazal spol pa me zanima če se jih splača dat nazaj na 18/6 al je bolš da nove nardim? (zanima me če ma to prestavljanje kakšne posledice al ni nč narobe)
pa kje čm kupt agrogel ne da bi ga naroču na netu?
lp pa hvala za odgovore!
pa kje čm kupt agrogel ne da bi ga naroču na netu?
lp pa hvala za odgovore!
Mateo : vrtni center kalia
Imam pa še eno idej in sicer ali mislite da bi delovalo, če bi agrogel nasu v neko posodo in se lepo poscal not, tako da bi ves urin vpil. Nato bi pa ta agrogel potrosil okoli mojih rožic in s tem bi dalj časa spuščal vonj ter odganjal divjad?
Imam pa še eno idej in sicer ali mislite da bi delovalo, če bi agrogel nasu v neko posodo in se lepo poscal not, tako da bi ves urin vpil. Nato bi pa ta agrogel potrosil okoli mojih rožic in s tem bi dalj časa spuščal vonj ter odganjal divjad?
Oi vsem
Js sm se lotu istat tu po forumu in drugje po internetu pravice ki jih imaš ko te doleti osebni pregled policije. Vem da je bilo o tem že veliko povedanega ampak nikjer ne najdem vsega lepo razloženega. Ima kdo od vas kak link ?
Js sm se lotu istat tu po forumu in drugje po internetu pravice ki jih imaš ko te doleti osebni pregled policije. Vem da je bilo o tem že veliko povedanega ampak nikjer ne najdem vsega lepo razloženega. Ima kdo od vas kak link ?
Quote:
sicer dobra ideja, samo je fora, da je treba urin menjat na usake toliko časa(mesec, dva), zato je bolje da imaš v naluknjani flaši in samo zliješ stran in novo natočiš, ko je pač treba...
sicer dobra ideja, samo je fora, da je treba urin menjat na usake toliko časa(mesec, dva), zato je bolje da imaš v naluknjani flaši in samo zliješ stran in novo natočiš, ko je pač treba...
Hell, it's about time.
pozdrav
rabim kontaktno št od roberta korena
odgovor na zasebno
odgovor na zasebno
-
experience
Quote:
pozdrav
odgovor na zasebno
Dafaq?
pozdrav
odgovor na zasebno
Dafaq?
-
Exstasy
Npiše se dafuq.. ja, dafuq iz going on?!?!? a ti veš da se tle gor ne omenja imen sploh pa ne imen z priimki.
Al pa priimkov z imeni.
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.