Ask old farts a question

Diagnostika bolnih rastlin in prva pomoč
WithoutName

Re: Ask old farts a question

Post by WithoutName »

ja na polici bi jo meu tko od 20 aprila da bi jo pol za 1. maja vn postavu*
WithoutName

Post by WithoutName »

Pa laik sory nism čist razumeu tvojga posta (:
laik

Post by laik »

ja lahko ja..ker je dan dovolj dolg...pa če je dosti svetlobe da se ne steguje...lahko tudi pozneje da te začetku maja ne preseneti kakšna slana
WithoutName

Post by WithoutName »

Hvala
bubu1

Post by bubu1 »

Kolko časa(pribljižno) rabi seme da požene nadzemni del pri že razviti korenini v box-u.
Ali na hitrost klitja in uspevanja vpliva to da je rastlina za gojenje na prostem ali za notr?
izzy

Post by izzy »

Je kdo od vas že gojil v vrečah? letos planiram posadit nekaj v vreče, vendar me zanimajo vaše izkušnje/mnenja.
krso

Post by krso »

moje mnenje je da se splača potrudt pa skopat tiste lukne ker je velik bolš če je v lukni pa še ne bojo najdl tok hitr.
kopriwa

Post by kopriwa »

jaz sem lani imel ene par v plastičnih posodah v naravi,pa ni najboljše....dosti več moraš zalivati...stalno je suha zemlja pa rastline takoj ovenejo,verjetno bi bilo pri vrečah podobno...razen če se ti da dvakrat na teden zalivat...

tko da ja,rajši se pomatraj pa skopaj luknje,pa noter usuj to zemljo v vrečah..lp
izzy

Post by izzy »

aha. no to sem samo mislil zaradi lažje kamuflaže after growu, kajti moral bi samo odnesti vreče in to je to, če je v zemlji ostanejo brazde in drugoletni grow je v večji nevarnosti. OK torej...bomo shufflali ko se odtali
tornado

Post by tornado »

Ma če bi dal velike vreče in imaš stalno možnost zalivat ja, sicer so vreče bol slaba rešitev. Pa če lepo skoplješ jamo se nič kej pretirano ne vidi drugo leto.

Je že bolš da se vidi malo zemlje čez zimo, kot da imaš neko šareno vrečko z rožo med gojenjem na placu.
The newb is back.
Post Reply